Nouvelle Vague, Morcheeba, The Killers, Gossip, Moloko, Jet, Maximo Park, Portishead, možno ešte raz Editors a Hooverphonic (ale tí sa už asi rozpadli, že?) no a iní
Ojojój.. Každým dňom chcem ísť viac na koncert toho/tej speváka/speváčky a hentakej skupiny a tamtej...
Je toho strašne veľa, ale napr. The Beatles, The Doors, Pink Floyd, Nirvana, Deep Purple...Coldplay, RHCP, Oasis.. Radiohead, Joy Division, The Kills, The Killers, 20-20s, Talkshow, Arctic Monkeys, The Kooks, Klaxons, The xx, YYYs, Franz Ferdinant, The Frames, The Subways Sigur Ros, Band of Horses... José Gonzalez... Muse... Kryl, Nohavica...
35 jessiqa - ja som bol tento rok na acdc vo varsave a musim povedat ze napriek 10 hodinovej ceste plus 4 hodinovej kolone pred koncertom to bol najlepsi koncert co som zazil..su legendy ..oplati sa ..
a co sa tyka GnR tak maju super pesnicky ale teraz co mali koncert v readingu tak to bola dost ze slabota..uz proste vobec nevladze spievat, nevladze z dychom najocakavanejsie pasaze da spievat radsej fanusikom..no co dodat..
jednoznačne Dallas Green alias City and Colour..to je môj životný sen..a ak si ho nesplním v najbližších 3och rokoch, tak sa prihlásim do Modrého z neba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
dokonalá pesnička, dokonalý chlap!
a potom From First to Last.
Ine kafé
a
Sum41
ja by som šla veľmi rada na Celtic Women
inak chcem momentálne najviac na svete vidieť Začiatok konca, ale ešte si musím počkať
Možno ešte Rick Ross
Je toho strašne veľa, ale napr. The Beatles, The Doors, Pink Floyd, Nirvana, Deep Purple...Coldplay, RHCP, Oasis.. Radiohead, Joy Division, The Kills, The Killers, 20-20s, Talkshow, Arctic Monkeys, The Kooks, Klaxons, The xx, YYYs, Franz Ferdinant, The Frames, The Subways Sigur Ros, Band of Horses... José Gonzalez... Muse... Kryl, Nohavica...
a neviem ešte čo všetko..
Green Day-Super
Avril Lavigne-super
Escape the Fate-najs ♥
A potom Nirvana, Green Day, GnR, Ine Kafe...
a co sa tyka GnR tak maju super pesnicky ale teraz co mali koncert v readingu tak to bola dost ze slabota..uz proste vobec nevladze spievat, nevladze z dychom najocakavanejsie pasaze da spievat radsej fanusikom..no co dodat..
ale to úplne naj by bolo Sigur Rós
ale zajtra sú Helenine tak nepohrdnem
Tých, čo už nehrajú je strašne veľa...
LADY GAGA
a uplne najviac IRON MAIDEN
... a potom ešte na The Pretty Reckless