no co si myslite? vsade a kazdy pise zevraj na krase mi nezalezi a ani nic. no ja mam pocit ze to nemozem povedat.urcite mi zalezi aj na tom. som preto nejaka zvlastna?!
Raz mi polozil kamarat taku otazku: "Dal by si sa dokopy s babou, ktora ta fyzicky nepritahuje?" Odpoved znela "nie".
Dolezite je aj to, ako sa s nou da porozpravat, lebo ked prave nebude spolocna tema, bude sa sukat, ked nebude chut na sex, bude debata..
Aj tak sa na osobu opacneho pohlavia kuka najprv so sexualnym podtonom, az potom sa riesia ostatne veci. Neverim, ze si ludia vyberaju partnerov, s ktorymi sa budu modlit..
Co sa tyka toho fyzickeho pritahovania, podla mna mozu baby pritahovat aj nie prave pekny chlapci, to uz ide o nieco ine...a nevadi ze ti na krase zalezi,ak stretnes JEHO tak ti bude jedno ako vyzera, uvidis...
Kazdy vravi, ze na krase mu nezalezi, ale podla mna malokto to mysli uprimne. Je to skor nejaky moralny ideal, ktoremu sa vsetci snazia priblizit, ale nie je to velmi mozne...
Ako vravi 1ka, na opacne pohlavie sa vzdy pozera najprv so sexualnym podtonom, az potom riesi vsetko ostatne. Nemusi to byt nejaka sexica, ale ak ma fyzicky vobec nepritahuje a nepaci sa mi, tak nic z toho.
Lebo každý kto ta zaujme ta zaujme tym ako vyzera, ako na teba posobi aku ma charizmu a predsa nebudem predsa s clovekom ktorý ma fyzicky odpudzuje, musia tam byt sympatie a az potom ked prejde prvym kolom ta budu zaujimat priority ako je povaha, charakter a podobne...
s takym clovekom sa musis vediet aj porozpravat a ta povestna "iskra" nie je nic viac ako trosku chemie na poli feromonov...takze: MUSI byt aj jedno, aj druhe...
isto zalezi aj na zovnajsku ... proste baba ma musi najprv pritahovat fyzicky aby som sa jej prihovoril a potom to ide samo uz ostatne veci sa riesia...a ten vzhlad je dolezity ! ! ! ale su aj ludia ktorym na vzhlade nezalezi - ale ja k nim nepatrim
ja baby beriem ako knižky zaujme ma obal rad sa pozeram an pewkne obali ale vnutro najradšej študujem a ked si vyberam nejaku knižku nestačí mi len to že sa na nu pozriem musím aj listovať a ako vravím 100 ludi 100 xutí každý ma rád iny obal i ked su obali čo sa pači vedšinou ale každy si najde svojho obdivovatela aj ked je ako tak extremny ale zalubiť sa možem jedine do obshu vždy sa rozprava len o tom aka ta knižka bola o čom bola čo sa nam v nej pačilo a nie aky mala disajn
ja si tiez myslim ze (teraz beriem do uvahy chalanov) ze chalan sa skor prihovori peknej babe ako tej menej peknej, a taktiez s nou lahsie nadviaze kontakt, aspon teda v tej teenagerskom obdobi, neskor to uz nebude az tak o krase, ale skor o laske vzniknutej z priatelstva..
ono to ma podla mna suvis s mentalnym dospievanim ale jednym som si isty ze aj ta najspatnejsia baba si pri spravnej taktike chalana najde... horsie je to s chalanmi ked je chalan skaredy musi sa aspon snazit aby mal peniaze
jednoznacne do istej miery zalezi aj na vzhlade, ale zalezi rovnako na hocicom inom lebo staci ak ta niekto zaujme (niemusi vzhladom) tak budes chciet tu osobu blizsie spoznat a aj to je predpoklad ze sa date dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Dolezite je aj to, ako sa s nou da porozpravat, lebo ked prave nebude spolocna tema, bude sa sukat, ked nebude chut na sex, bude debata..
Aj tak sa na osobu opacneho pohlavia kuka najprv so sexualnym podtonom, az potom sa riesia ostatne veci. Neverim, ze si ludia vyberaju partnerov, s ktorymi sa budu modlit..
Ako vravi 1ka, na opacne pohlavie sa vzdy pozera najprv so sexualnym podtonom, az potom riesi vsetko ostatne. Nemusi to byt nejaka sexica, ale ak ma fyzicky vobec nepritahuje a nepaci sa mi, tak nic z toho.
Lebo každý kto ta zaujme ta zaujme tym ako vyzera, ako na teba posobi aku ma charizmu a predsa nebudem predsa s clovekom ktorý ma fyzicky odpudzuje, musia tam byt sympatie a az potom ked prejde prvym kolom ta budu zaujimat priority ako je povaha, charakter a podobne...
s takym clovekom sa musis vediet aj porozpravat a ta povestna "iskra" nie je nic viac ako trosku chemie na poli feromonov...takze: MUSI byt aj jedno, aj druhe...
bez jedneho, ale ani bez druheho nebude NIC
Načo mi bude pekný chlapec keď w hlawe bude mať nasraté?