Nenosím hodinky, ale skúsila som si ich dať a - úplne zautomatizovane - som ich dávala na pravú ruku. Asi by som nosila na tej, keby som si v nejakej situácii chcela vziať hodinky
Túto anketu som sem dala preto, lebo ma vždy udivovalo, ako to, že niektorí ľudia nosia hodinky na pravej ruke. Potom ma napadlo, možno sú ľaváci a je mi to ľahšie, no boli praváci A tak ma zaujíma prečo práve na pravej ruke? Mne sa to zdá byť nepraktické nosiť ich na pravej. Napríklad som to raz skúšala a mala som nervy, lebo som nevedela poriadne písať a tie hodinky mi boli na pravej na príťaž.
@hagelslag kvoli @6 ...hodinky sa preto zvyknu nosit na lavej aby si pravou (kedze je viac pravakov) mohol pisat/telefonovat a robit ine veci a zaroven mat moznost sa pozriet kolko je hodin a na pravej by este aj zavadzali
Ja nenosim ale kedysi davno ked som nosila mala som obdobie aj na lavej aj na pravej (som lavacka)
Ja som lavak a zacal som ich nosit na lavej, ale potom mi to vadilo najma pri pisani(hlavne pri ocelovych) tak som ich zacal nosit na pravej a uz teraz ich nosim na pravej stale aj ked idem iba von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja nenosim ale kedysi davno ked som nosila mala som obdobie aj na lavej aj na pravej (som lavacka)