Zaujímavá anketa, ale veruže netuším, ako to je u mňa. Suverénne najviac dávam do biku a elektrotechniky, ale ohľadom oblečenia... Stále niečo, ale netuším, čo najviac.
na vsetko. ked sa chce clovek zaujimavo a originalne poobliekat, tak ho to stoji cely majetok. nie kazdy ma zaujem o tie lacne handry, na ktorych sa po prvom vyprati urobia zmolky a po druhom vyprati diery alebo o veci, ktore ma do tyzdna cele mesto.
zaujímavo nemusí stáť celý majetok a nerozpadne sa to do týždňa (a nemá to do týždňa celé mesto)
len treba vedieť, ako na to
(a nie, nechcem sa tu tváriť, aká som originálna, len ma vážne iritujú elitisti, ktorí majú pocit, že ak za handry nevyhodia celý majetok, tak sa to hneď rozpadne a ešte neviem čo)
@cicatrix tak, nakoľko sa mi nechce hádať o tom, že mne i veci od číňana vydržia dlho, tak ti poviem jedno zázračné slovíčko: sekáče
plus, ak vieš dobre kombinovať, tak fakt nepotrebuješ ani nejaké nóbl obchody a nevyzeráš ako každý druhý človek na ulic (hoci na to stačí iba vyhodiť zo šatníka modré rifle a elasťáky
(a to nevravím o tom, že ak by som vedela šiť/prešívať veci, aká by to ešte len bola paráda!
musíš mať šťastie, vypestovať si schopnosť tam niečo nájsť a to nejde len tak, chce to tréning, aspoň podĺa mňa
(alebo len mať veľkosť, aká sa veľmi nemíňa? neviem, každopádne mám odtiaľ kopu super vecí
ale aj tak, ak vieš kombinovať, nakúpiť sa dá dobre i v bežných lacnejších obchodoch, pokiaĺ sa naučíš, aký materiál ti aj niečo vydrží a aký nie (a ono to občas vidno na prvý pohľad, že je to nejaké divné)
a nevravím o tom, že potom to treba prať tak, ako sa má, fakt nemám prblém so žmolkami na ničom, ak nerátam nejaké staré tristokrát prané tepláky a podobne
@mielikki zavidim ti. mne sa casto robia zmolky na chrbte, praskaju mi napisy, odpadavaju flitre a diamantiky, proste sa na mne vsetko rozpadava. a to tie veci ani casto nenosim. ja neviem velmi dobre kombinovat (podla seba viem, ale podla ostatnych nie slight_smile:, cize to nemam az take lahke
@cicatrix v prvom rade nemám rada trblietavé a nápisové veci, takže tohto som ušetrená
vlastne jediné, čo sa mne stáva, je, že povolí nejaký šev väčšinou pod pazuchou, ale to mám za chvíľku zašité a je po probléme
a kombinovať sa dá naučiť, nevravím, že som v tom skvelá, ale myslím, že to nerobím úplne tuctovo, základom je mať veci, ku kt. ide všetko a k nim potom doladiť zvyšok
(napríklad máš nohavice v neutrálnej farbe, akýkoľvek zvršok k tomu bude vyzerať vcelku fajn. Máš neutrálny vrch, môžeš sa vyblázniť na spodku a v oboch prípadoch tak proste vieš, že nič nepreženeš
@mielikki ajja mám dobré skúsenosti so sekáčmi, nenosené veci s visačkou aké tu nik nemá ale nie vždym možno aj jedna z piatich návštev, ale stojí to za to
a k téme, najviac asi na množstvo náušnice a potom aj náramky vlastne
I. - bižutériu (náušnice) nakupujem Sixe a slnečné okuliare v Calliope ale nie často...
II. - nakupujem ju v New Yorker-i a tam je pomerne drahá...
III. tričká a mikiny nakupujem v Calliope, Camaieu-e New Yorker-i, Terranove (2 mikiny som dostala od priateľa) a bundu mám z Exi Sportu zn. Volcano (takže asi na túto časť oblečenia míňam najviac peňazí)...
IV. Kraťasy a rifle nakupujem v Camaieu-i a Terranove, šaty v Exclusive a Intimissime (nie často, ale už plánujem - potrebujem)...
V. Tenisky (jedine zn. Nike) v športových obchodoch (asi raz za rok)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A topánky sú väčšinou najdrahšie.
ale tak vo vseobecnosti.. n otak asi sumou za topanky...
ale ked to vezmem ze co najviac nakupujem, budu to tricka
zaujímavo nemusí stáť celý majetok a nerozpadne sa to do týždňa (a nemá to do týždňa celé mesto)
len treba vedieť, ako na to
(a nie, nechcem sa tu tváriť, aká som originálna, len ma vážne iritujú elitisti, ktorí majú pocit, že ak za handry nevyhodia celý majetok, tak sa to hneď rozpadne a ešte neviem čo)
Rifle si raz dva zničím tak či tak, či sú značkové či nie, takže tie mám väčšinou také lacnejšie. (20-40€)
plus, ak vieš dobre kombinovať, tak fakt nepotrebuješ ani nejaké nóbl obchody a nevyzeráš ako každý druhý človek na ulic (hoci na to stačí iba vyhodiť zo šatníka modré rifle a elasťáky
(a to nevravím o tom, že ak by som vedela šiť/prešívať veci, aká by to ešte len bola paráda!
musíš mať šťastie, vypestovať si schopnosť tam niečo nájsť a to nejde len tak, chce to tréning, aspoň podĺa mňa
(alebo len mať veľkosť, aká sa veľmi nemíňa? neviem, každopádne mám odtiaľ kopu super vecí
ale aj tak, ak vieš kombinovať, nakúpiť sa dá dobre i v bežných lacnejších obchodoch, pokiaĺ sa naučíš, aký materiál ti aj niečo vydrží a aký nie (a ono to občas vidno na prvý pohľad, že je to nejaké divné)
a nevravím o tom, že potom to treba prať tak, ako sa má, fakt nemám prblém so žmolkami na ničom, ak nerátam nejaké staré tristokrát prané tepláky a podobne
vlastne jediné, čo sa mne stáva, je, že povolí nejaký šev väčšinou pod pazuchou, ale to mám za chvíľku zašité a je po probléme
a kombinovať sa dá naučiť, nevravím, že som v tom skvelá, ale myslím, že to nerobím úplne tuctovo, základom je mať veci, ku kt. ide všetko a k nim potom doladiť zvyšok
(napríklad máš nohavice v neutrálnej farbe, akýkoľvek zvršok k tomu bude vyzerať vcelku fajn. Máš neutrálny vrch, môžeš sa vyblázniť na spodku a v oboch prípadoch tak proste vieš, že nič nepreženeš
( som úchylná na podprsenky a vzorované pančuchy )
a k téme, najviac asi na množstvo náušnice a potom aj náramky vlastne
II. - nakupujem ju v New Yorker-i a tam je pomerne drahá...
III. tričká a mikiny nakupujem v Calliope, Camaieu-e New Yorker-i, Terranove (2 mikiny som dostala od priateľa) a bundu mám z Exi Sportu zn. Volcano (takže asi na túto časť oblečenia míňam najviac peňazí)...
IV. Kraťasy a rifle nakupujem v Camaieu-i a Terranove, šaty v Exclusive a Intimissime (nie často, ale už plánujem - potrebujem)...
V. Tenisky (jedine zn. Nike) v športových obchodoch (asi raz za rok)...
Za tricko som dal aj zo 50€ minule topanky ako ktoré ale z kazdej vyplaty tak zo 100-200€ dam na oblecenie