Ahojte, už od 8 ročníka sa mi začala zhoršovať pamäť až tak že si neviem zapamätať akékoľvek učivo. Neviete mi poradiť nejaké výživové doplnky? Počula som o lecithine, ženšene a aj dokonca Alphaxyz- tú nikde neviem zohnať. Čo pomohlo alebo pomáha vám?
@dumbledore Ginko som brala,, na mňa žiadny účinok,, a pýtala som sa aj v lekárni ale tam mi stále dávala len tu ginko alebo lieky na upokojenie ale to ja nepotrebujem.
mne napr nic na podporu pamati nikdy nepomohlo, ale tak ja som cakala extra zazraky ako ze dam si tabletku a knihu ani neotvorim a vsetko budem vediet no to je blbost
proste si nadto sadni a citaj to dookola... ked tak si zalej kavu, alebo caj... myslim ze nic ine ti zazracne nepomoze
@barb ja sa môžem učiť jednu látku aj celý deň a proste ju neviem, nedokážem sa sústrediť. Skúšala som aj čaje ale tie mi prd pomohli tak isto ako aj ginko. No a aj som si myslela najprv že keď niečo budem brať tak to zaberie hneď a budem Einstein. Ale dobre som vedela a aj viem že to treba brať aj 2 týždne kým to zaberie. Najviac sa obávam maturity, síce ju budem mať až za 2 roky ale musím sa dajak postaviť na nohy a nie sa spoliehať na ťaháky, ktoré mi doteraz úspešne pomáhali,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale ginkgo je fakt fajn. Aspoň na také sústredenie. Ale neviem, riešila si to s lekárom?
proste si nadto sadni a citaj to dookola... ked tak si zalej kavu, alebo caj... myslim ze nic ine ti zazracne nepomoze