Veľké lebo ma tam nesleduju ako keby som išla kradnúť, urobím tam komplet celý nákup a nemusím behať po 5 rôznych malých obchodoch, a sú tam aj samoobslužné pokladne
Billa podla mna fest slaba ponuka, Kaufland taky ehm.. rovnako ako Billa scamerske cenovky a zlavy.
V Tescu som 2 roky nebol, Lidl taky PL budget, rychlo nakupim ... posledne som bol v Kraj potraviny, par inych produktov oproti inym obchodom ale nie moc budget...
Teraz najradsej nakupujem v Metre, parkovanie, velky priestor, vela znaciek co inde nenajdem, nakupim vacsie balenia a mam pokoj.
Ale ked to porovnam, tak v Rakusku som pomaly aj na pumpe nakupil lepsie potraviny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
V Tescu som 2 roky nebol, Lidl taky PL budget, rychlo nakupim ... posledne som bol v Kraj potraviny, par inych produktov oproti inym obchodom ale nie moc budget...
Teraz najradsej nakupujem v Metre, parkovanie, velky priestor, vela znaciek co inde nenajdem, nakupim vacsie balenia a mam pokoj.
Ale ked to porovnam, tak v Rakusku som pomaly aj na pumpe nakupil lepsie potraviny.