autobus, to sa nechytám, ale električky dávajú tuším furt tie reklamy o reklame o billboardoch a tak. no každopádne - ja musím vždy pozerať, aj keď tam je stále to isté... skrátka.... musím. všetko vidieť
ja som len videla nejaky dokument ked som isla do Avionu tusim 61 a vobec sa mi nepaci ze je to tam, ved to nie je vobec pocut cez motor a aj tak vsetci na to pozeraju a pride mi chore pozerat televizor v autobuse
Málokedy je priestor, aby som sa mohla na tú obrazovku pozerať (preplnený autobus + moja malá výška), takže ak náhodou nepočúvam hudbu a nerozmýšľam nad niečím tak ich len počúvam, poprípade ak som blízko obrazovky, tak čítam spodnú lištu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Málokedy je priestor, aby som sa mohla na tú obrazovku pozerať (preplnený autobus + moja malá výška), takže ak náhodou nepočúvam hudbu a nerozmýšľam nad niečím tak ich len počúvam, poprípade ak som blízko obrazovky, tak čítam spodnú lištu..