moja mama mi vzdy hovori ze mam bit na pc denne iba 2 hodiny a ja som tam 4 uz ma poklada za zavyslaka ale ja nim nesom uz som sice dospeli ale povedzme si kdo dnes biva na pc iba 2hodiny ja chodim na pc ked s a nudim alebo mam nejaku praczu a nektori
Svojho casu som maval dni kedy som pod 10 hodin nesiel rekord bol tusim nejakych 19 hodin... ale potom som sa musel ist vyspat... a dva dni neist ku compu
Po prve takato tema tu uz bola a po druhe, neviem co by povedala tvoja mama keby tam sedis v priemere 18 hodin denne ako ja. Niekedy to je len 12 hodin, inokedy to je aj 24 hodin, zalezi od toho ci som s priatelkou alebo nie.. Take, ze sediet na nete do tretej rana aj cez skolsky rok, je u mna uplne bezne, cez prazdniny je to kludne aj do pol siestej (uz ked vidim ze svita, tak idem spat, ale comp nehavam vela krat bezat nonstop)
A najlepsie na tom je ze vobec nebyvam unaveny, absolutne sa mi nechce spat, takze zo mna bude velmi dobry workoholik
ja na compe pozerám filmy a seriály, nič iné kvázi ani nerobím ( len občas na birdz odpíšem ) ale jeden film mi stačí si pozreť a potom už mi drbe na mozog ......a viac ako 10 hodín som zvládol ked som bol zažratý do seriálu, ale potom asom sa skoro scvokol ked to skončilo a musel som sa ísť vyvetrať
hmm no ja byvam tak podla toho kedy cez leto malo ale cez skolsky rok byvam aj 10 hodin Pretoze v skole pisem na notebooku moj rekord bol nejaky 19 20 hodin Operacia Flashpoint je navykova hra
kedze ja som tak troska zavisly na pocitacovich hrach tak moj prazdninovy standart je okolo 15 hodin (do toho sa beru aj soboty ale piatky nie v piatky chlastam ) ale cez pracovny tyzden za nim nesedim skoro vobec len obcas cihnem ci mi niekto nenapisal na icq a tak...
ja som na nom cez prazdniny tak 6 hodin a to od tej pol 12 az do rana, čo je úplne nanic. Lebo potom do poobedia spim, idem na brigadu a zas je vecer A uz sa teraz tesim do skoly, ako budem rano sviezo vstavat.
...ale mno ja rano vstanem,naranajkuijem kuknem rozprawky idem na comp..to je taka hodiny..potom som aj wonku..a ked nen kukam serialy.a o takej 5 sa sem wratim a som tu do takej 10..cize 6
ja som za pc maximalne 3hodky...pretoze ma uz po hodinke rezu oci a pretoze mam este dvoch otravnych bratov a jednu otravnu mamu...dodnes nadavam preco som jej ukazala ako funguje pokec a to bez srandy.ona je na tom diva...idem spat okolo jednej rana-este stale je za compom a vstavam okolo jedenastej-uz je za compom.mna pusta az o tretej-skor ju ani s tamadial nevyhadzujem,lebo by to nemalo zmysel
a co sa tyka kupou este jedneho pc,alebo notebooku ,tak to som raz pytala oca aby kupil,ale odbyl ma s tym,ze to by sme sedeli vsetci cele dni za pc a v tom ma pravdu.tak sa aspon musime striedat a nesedime cele dni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A najlepsie na tom je ze vobec nebyvam unaveny, absolutne sa mi nechce spat, takze zo mna bude velmi dobry workoholik
Občas zas niesom týždeň doma a som bez počítača....
Inak počítač mi beží stále, využívam namiesto mobilu
...wlaka slaba som ..
...ale mno ja rano vstanem,naranajkuijem kuknem rozprawky idem na comp..to je taka hodiny..potom som aj wonku..a ked nen kukam serialy.a o takej 5 sa sem wratim a som tu do takej 10..cize 6
a co sa tyka kupou este jedneho pc,alebo notebooku ,tak to som raz pytala oca aby kupil,ale odbyl ma s tym,ze to by sme sedeli vsetci cele dni za pc a v tom ma pravdu.tak sa aspon musime striedat a nesedime cele dni