Čo si myslíte o tom, keď ide chalan na školský (študentský) ples bez doprovodu partnerky?? Nechali by ste sa pozvať do tanca? Dajte nejaké rady ako zapadnúť (alebo historku z vlastnej skúsenosti)
Moji spolužiaci (8báb+2chalani) idú ako partia..
Podľa mňa to je v pohode ale ja by som bez partnera nešla.. v podstate by som nešla ani na samotný (študentský) ples
@melipe230f ja som išla na celouniverzitný ples bez môjho partnera lebo mu tak vychádzala sprosto služba a aj tak som sa chcela bližšie spoznať s novými spolužiačkami, ktoré išli tiež bez partnerov, čiže mi to vyhovovalo. Chodili po mňa chalani nech si zatancujem, niektorí boli slušní, ale niektorí boli vyslovene doterní. Čiže to by som ti radila, aby si bol slušný, milý, prirodzene sa usmial, nemal hlúpe reči (také tie trápne baliace reči) a keď už nejakú dostaneš na parket, netancuj s ňou ako s metlou, ale jemne. Toť moja rada. Inak je to úplne normálne že ideš na ples bez partnerky, lebo aj baby niektoré tam chodia s účelom stretnúť nejakého chalana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Podľa mňa to je v pohode ale ja by som bez partnera nešla.. v podstate by som nešla ani na samotný (študentský) ples