Na podporu fóra a blogu ,,rok 1988 a menej\" otázka pre pamätníkov - spomínate si ešte na predchodcu dnešného Kinder vajca - kek
lebo ja to mám v živej pamäti... predovšetkým zbieranie nálepiek zvierat do albumu... a viem ešte že sa to ponímalo ako veľmi drahá a prepychová sladkosť (niečo ako Kinder vajco).
je na birdzi niekto, kto bol podobný fanatik do Kukuruku a zbierania nále
to je ono..aspon dufam...sice som sa narodila az v roku 89, avsak velmi jemne a matne si spominam, ako mi to babka kupovala a nalepky som jej lepila na kuchynsku linku
prave vcera som sa o tomot presne rozpravala s kolegynou, teda ona mi o tom vravlea potom co mse sa dorozpravali o resanke a nalepkach v nej ja si pamatam len veci od resanky vyssie, lebo som 89
Uz neviem ani ako to chutilo, ani ako to vyzeralo, no viem ze sme s bratom tie nalepky zbierali...no a po kukuruku prisli na rad na ZS nalepky z resaniek...
aaaah.. nostalgia.. to už je tak dávno.. chodieval som ako malý na športovú gymnastiku a vždy keď ma naši alebo starí rodičia prišli vyzdvihnúť, mi kúpili dole v stánku jedno koukou roukou kde sú tie časy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to je ono..aspon dufam...sice som sa narodila az v roku 89, avsak velmi jemne a matne si spominam, ako mi to babka kupovala a nalepky som jej lepila na kuchynsku linku