ked moj spolubyvajuci dristol strasne hroznu picovinu zo sna. vobec to nedavalo hlavu ani patu ale bolo to povedane tak odborne ze by si hocikto mohol mysliet ze vobec nespi. Okrem toho na chvilu aj otvoril oci
@3 to bola priliz interna hlaska myslim ze by si nevedel absolutne o com kecal kazdopadne som si vsimol ze sa mu to stava castejsie ze zrazu si sadne, nieco strasne nelogicke povie a potom si zas lahne
@4 my sme mali podobny pripad na chate minule..baba sa tak opila (a to snad mala iba 4 hrusky ) ze ked rozpravala jej nikto nerozumel..kecala strasne jebaniny..to snad ani slova neboli, ale dokazala to v presnom zneni niekolkokrat zopakovat po asi 3 minutach pocuvania, som to nevydrzal..otocil som sa na kamosa a zahlasil som mu, ze jej nerozumiem ani nič..a on mi hovori, ze to musel pol hodinu pred tym pocuvat...z 20 ludi jej nikto nerozumel ani slovo..a ona veselo kecala dalej...v dalsej faze sa poštala
ja som sa teraz zasmiala ked som si prečítala že 5 slovenských eur... akože neni to ani smiešne ale aj tak som sa na tom smiala...ja sa smejem na každej blbosti
juuuj, od pokusu mojich českých spolubývajúcich povedať "guľôčka v jamôčke" cez ťažko vysvetlovateľné konverzácie "temný kôň" a "dražba vyžuvaných žuvačiek a vlasov z hrebeňa" so spolužiačkou až po včerajšiu hlášku @ladyofcarnage , ktorú tu kvôli autorským právam zverejňovať nebudem
@Peter_piper ...=Daspon sa neycikala na vas teds myslim=oDmy sme boli vonku a kamarat pil pil ale vsetci sme zatial boli pohode a kamarat co ma inak papulu jak eva mazikova porad zrazu stichol ..podopieral si lebeň o lokeť a pozeral dole..isiel za nim kamarat ze coje ne ze co depkuje albo co a kukal mu do tvare tak zospodu a on iba taku sablu mu do chsichtu hodil=DDlol na to nikdy nezabudnem...
ked mi spoluziacka povedala o com sa rozpravala s ostatnymi spoluziackami a na co dosli.. bola to totalna blbost a oni su v tom ze je to pravda ..aj by som napisala o co ide ale asi sa to sem vazne nehodi
dnes v skole na jednom chalanovi. robil akoze Anjelika (chodil s mikulasom po triedach) a vosli aj do nasej triedy. akurat sme mali chemiu a nas chemikar zahlasil: Lochman, ty si tiež v každom hovne namočený.
Načo on povedal: Veď aj Vy, pán profesor, tiež Vás vždy stretnem.
dnes som sa nasmiala az az na niektorych situaciach ktore by ste museli zazit ... proste pondelok po stuzkovej kedy sa vsetko dojeda dopija viete si dufam predstavit kalamita
hrali sme pravdu odvahu...a isiel kamarat matikarkou ze "pani profesorka dnes vam to ale sekne!" a potom som musela ist ja s kamoskou si sadnut pod stromcek co mame v skole dat si na hlavu vianocne mikulasske ciapky a spievat: "vánoce, vánoce přichádzejí..."
a este ked som dnes nasla na nete hrad, ktory sa vola ze KOKOT
Vo vedlajsom kancli mame takeho typka a on vyzera ako potkan, dokaze brat veci vazne... a on podrypoval do sefa, ze ci bude v robote aj na vianoce... a sef okej, tak na stedry vecer tu prides a odmakas 24, ja ti kludne otvorim, ja mam kluce... A ten chuj odvedla: "Neeeee" . No ale to sa neda opisat to by ste museli pocut .... No my sme s kolegom plakali
ja ani nie, len spoluziaci ked som hodil jeden "vtip"
ze isiel bus(autobus) a bola konecna tak zastal, a ja hovorim "konecna, vystupovat" a ludia nic. a potom " k*****a vypadnite z toho autobusu!!!!! " a ludia zacali rychlo vystupovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Kamos1 : Ty kokos
Ja : Presne
Kamos2: Tomu ver.
Najvacsie ujeby na svete.
teraz si mi pripomenul toto
@5 toto som nikdy nechapal jak sa niekto moze postat ked sa opije, sak snad viem kedy ho treba vytiahnut, resp. v jej pripade stihanut nohavice..
tak tu mas jedneho spoluobcana ktory sa asi uci po francuzky a uz sa mu to pletie so slovencinou
Debil
niečo sa bavím so spolužiakom..a z niečoho úplne že nechápeme..
Ja: What the fuck? (vot d fak?)
On: Asi tak!
z toho nečakaného rýmu sme mali smiechy
Daj mi piškótku myňó
Jáj šéfko je to v pi... či?
Spolužiak: čeho?
učitelka: šak počkaj keď ja ťa kopnem!
Načo on povedal: Veď aj Vy, pán profesor, tiež Vás vždy stretnem.
a este ked som dnes nasla na nete hrad, ktory sa vola ze KOKOT
Kamarát 1: ...je to v p.či
Kamarát 2: mám tam celú ruku (to používa bežne keď niekto zahlási keď je to v p..
Kamarát 3: ty si kkt
Neviem či je to vtipné, ale v tom momente sme sa na to uchcávali všetci...
ze isiel bus(autobus) a bola konecna tak zastal, a ja hovorim "konecna, vystupovat" a ludia nic. a potom " k*****a vypadnite z toho autobusu!!!!! " a ludia zacali rychlo vystupovat
a spoluziaci sa na to dobre smialy