Ja som proti Som rad ze mam tie spravy ulozene a keby sa mi este chce pouzivat tie nalepky tak sa v tom aj vyznam Ale ked chcem chatovat tak na to mam ICQ a spol nehovoriac o tom ze ked sa ti to stava tak je to tvoj problem a nie nas Se mtam sa stane a co? Tak to stocis na inu temu alebo sa TSku zrusis A tiez nechapem ako by to pomohlo zrusit to "zabudol som o com sme hovorili" kedze ak raz zabudne mzabudnem musel by som pzoerat starsie zaznamy ci uz je to takto alebo ako "okienko"
sorry ja lenže to "chatovacie okienko" strašne pripomína politiku pokecu, a neni to tam samí úchyl, chodí tam dosť veľa normálnych ľudí len osadenstvo birdzu automaticky začína neznášať pokec po tom čo tu kysne aspoň mesiac je to jak mor
mne by prislo uzitocne, keby sa dalo po spravach prechadzat bez toho aby som sa vracal na zoznam TS-iek, cize ze by v kazdej TS-ske uz otvorenej sa dalo kliknut na "novsia sprava" a "starsia sprava" alebo by bolo dobre mat moznost otvorit vsetky NOVE TS-ky naraz, na jednej stranke
a ked s niekym vediem napriklad v siedmich TS sedem nezavislych rozhovorov zaroven? to ako vyriesis? ako system rozpozna, co je k comu, ked nahodou neodpoviem vzdy porade?
Mne by velmi velmi VELMI vyhovovalo keby ked si dam vyhladavať vyhladalo by mi to správu zo všetkých mesiacov aj rokov nie sa preklikavať jak u blbých napr. ked chcem najsť komplet všetky správy od jedného užívatela.
Pred tým mi to vyhovovalo viac ked to bolo všetko pohromade
@19 musis to vsetko trepnut do jednej konverzacie..myslim si,ze tych sedem veci by si tam celkom rychlo vedela napisat vies,ja ked sa s niekym rozpravam,s nejakou jednou konkretnou osobou,tak si myslim,ze jeden rozhovor s nou postaci a to uplne o vsetkom...z jednou osobou viac rozhovorou?staci jeden rozhovor a v nom sedem tém...heh...
Samozrejme mame vplane vylepsovat TS-ky novymi funkciami. Predtym chcem podotknut, ze ti, ktorym sa pacia sucasne spravy sa NEMUSIA NICOHO BAT, existujuce TS-ky zostanu take iste, ako su, len PRIBUDNE moznost nastavit si zobrazovanie nie podla datumu, ale podla cloveka, cize nieco ako historia sprav medzi dvoma uzivatelmi... To bude len NOVA FUNKCIA NAVYSE, cize ti, ktorym sucasny stav vyhovuje, O NIC NEPRIDU (len im tam pribudne linka na ine zobrazenie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
to myslis nieco ako rozhovor pokracuje?...ako cez icq napriklad?
ci som pochopila
chlapec sa snazi navrhnut nieco nove tak mu neubijaj iluzie
darmo..mne sa tiez sice stava ze neviem o com sme hovorili ale vzdy viem nadviazat na nieco ine...moj problem to nieje ze si asi nekomunikativnejsi!
go go go... urobis nam take nieco?
bolo by to odost praktickejsie... a o dosť pohodlnejsie
Pred tým mi to vyhovovalo viac ked to bolo všetko pohromade
mna bavi ze obcas neviem o com je rec no aved to ma svoje kuzlo nie?
prosim uz nic nemente
anputujem ti ruku a poviem zmena je zivot nie? dobre to nebol dobry priklad
tym, ze su tu moznosti komentovania, je to spravene tak, ze cloveku od jednej osoby pride castokrat viac ako 1-2 TS-ky.
a drvivej vacsine to tu vyhovuje.
a z tych 7 TS je niekedy prave ta jedna este rozdelena na body, cize keby ich takych bolo 7, tak sa asi scvoknem
Samozrejme mame vplane vylepsovat TS-ky novymi funkciami. Predtym chcem podotknut, ze ti, ktorym sa pacia sucasne spravy sa NEMUSIA NICOHO BAT, existujuce TS-ky zostanu take iste, ako su, len PRIBUDNE moznost nastavit si zobrazovanie nie podla datumu, ale podla cloveka, cize nieco ako historia sprav medzi dvoma uzivatelmi... To bude len NOVA FUNKCIA NAVYSE, cize ti, ktorym sucasny stav vyhovuje, O NIC NEPRIDU (len im tam pribudne linka na ine zobrazenie)
mozno ste to tu pisali,ale nechcelo sa mi to cele citat...
povedzme o dve alebo tri.. avsak tak, ze kazdy by si ich mohol pomenovat podla seba.. teda ze by im dal nazov sam..
vyhladavanie v poste by potom mohlo fungovat na zaklade farby tej nalepky..
>neviem ci sa to da..ale potesilo by..
inak sa prikladam k tym terajsim..
/popripade este ak by bolo mozne, tak podzlozka pod mesiacmi i dni.. teda vyhladavanie podla dni..