Robia vaši susedia niečo divné, nezákonné, smiešne? Alebo niečo, čo vás serie? Kludne sa posťažujte alebo nabonzujte svojich susedov v tomto fóre, nech sa dozvieme niečo zaujímavé alebo sa zasmejeme:
Vrieskaju po sebe, čakám kedy sa zabijú. Decká potom vrestia tiež. Stará si nevie rady s malym, celý deň jebe s hračkami do podlahy, skáče jak kokot. Potom si jebne hlavu o radiátor a starý na neho grátis nahuci. Starý po orgazme kýcha, zenska sa asi nevie urobiť, lebo ju som ešte nepočul. Jebú výhradne ráno ale dlho ich nebolo počuť, tak mu už asi nechce ani dať.
@kobra@6 tuto je tiež pod nami jedna uvrešťaná manka s uvrešťaným synom, sa asi ani jeden nepočujú a ten malý ju má úplne v pi.i, môže naňho zjapať kolko chce
Suseda pod nami vrieska po svojim mužovi tak, že nám je toho sympatického chlapíka občas dosť ľúto. A keď odídu s mužom každý víkend na chatu, tak si ich cca 20 ročný syn vodí domov slečnu, ktorá ziape pri sexe jak pavián (súložia zásadne medzi 1:00 - 4:00) a sused je miestny diler, roky sa to o ňom vie ale je stále vysmiaty
@ladydoga@5 toto je rodina s dvoma pubertálnymi dcérami, takže predpokladám, že holky si iba vypestovali, aby sa cítili cool, tie rastliny podľa mňa ani nepôjdu do kvetu
Vedla nas su take nebytove priestory, hned vedla mojej izby bola miestnost na stolny tenis s gaucom. A kazdy vikend, ked som dokoncovala diplomku a ucila sa na statnice, tak tam celu noc nahlas sulozili, fajcili travu a ja som nemohla spat moja mama im isla par krat povedat, nech odidu a potom sa to riesilo cez domovnika a uz je ta miestnost zamknuta nastastie a nikto tam nesmie.
púšťajú práčku o pol jedenástej večer
vkuse presúvajú nejaký nábytok, ale nie štýlom, že vezmem a položím, ale tak, že to ťahajú po zemi
telku majú zapnutú tak nahlas, že viem, čo presne pozerajú
@quattroformaggi@13 toto nepochopim, ako niekto moze vkuse prerabat byt, vrtat, presuvat nabytok... u mojho otca susedia uz niekolko rokov permanentne vkuse vrtaju
pán sused, keď začne čúrať vždy, ma mykne zo spánku
suseda vždy v pondelok o 6.30 začína svoj bľakot na malú a chlap štartuje vrtáky takmer každý víkend, aj v nedeľu večer
domovník je každé ráno v pivniciach, vždy "má niečo na robote"
dvaja borci bývajú spolu v garzónke, chlastajú, občas sa tackajú domov
invalidný dôchodca je vždy pred bytovkou a pofajčieva, s každým kecá a v lete smrdí
s jedným starším manželským párom nastúpiť do výťahu bez plynovej masky = umrieť
Dakedy davnejsie som mal suseda, ktory ustavicne hral CSko a vkuse vykrikoval jak nejaky retard, ked dakoho zabil. Uplny kkt, 30rocny chlap, ktory cele dni nerobil nic ine len hral pocitacove hry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
vkuse presúvajú nejaký nábytok, ale nie štýlom, že vezmem a položím, ale tak, že to ťahajú po zemi
telku majú zapnutú tak nahlas, že viem, čo presne pozerajú
suseda vždy v pondelok o 6.30 začína svoj bľakot na malú a chlap štartuje vrtáky takmer každý víkend, aj v nedeľu večer
domovník je každé ráno v pivniciach, vždy "má niečo na robote"
dvaja borci bývajú spolu v garzónke, chlastajú, občas sa tackajú domov
invalidný dôchodca je vždy pred bytovkou a pofajčieva, s každým kecá a v lete smrdí
s jedným starším manželským párom nastúpiť do výťahu bez plynovej masky = umrieť
myslím, že nič zvláštne a susedov by som nemenil