aj vam sa uz stalo ze ste v parku alebo v centre mesta sedeli na lavicke a prisiel ku vam nejaky chlap alebo zena a zacali vam cosi dristat o bohu a jezsovi a aby ste ho prijali? mne ano a ja som na to reagoval tak ze nemam cas sa s takymito chujovinami z
V meste je to este dobre, horsie je, ze ti pridu domov a zacnu ta presviedcat, alebo pridu k tebe nejaki reklamni agenti a tvrdia, ze im musis otvorit, lebo robia supis a ze to musi kazdy
Na ulici ešte nie ale domov nám chodili jehovisti či kto... Ja som kresťanka a myslím, že také veci sa nedajú nanútiť a nie to na ulici. Človek by si mal sám a dobrovoľne vybrať čo je pre neho dôležitejšie a či to má zmysel.
Z mojich skúsenosti vám viem povedať len toľko, že veriť v Boha a všetko okolo toho nie je žiadne blbotina a ani zbytočnosť... ale je to každého osobná vec.
pravidelne ma pokúšajú jehovisti, naposledy pred vianocami ma na ulici zastavila teta že či si nechcem pozrieť nejaké časopisy, keď som si všimol že je celá ovešaná krížikmi, nemusel som ani rozmýšľať o čom tie časopisy asi budú
zatial som stretol len jehovistov, tí prišli aj domov, ale boli rýchlo vyhodení .. a na ulici ma zastavili iba mormóni - a s tými som sa chvíľu porozprával, boli slušní, nerobili žiadni nátlak, aj ten rozhovor bol celkom na úrovni .
@muf Pokiaľ viem, nervovo sa ku koncu života zrútil. Je pravda, že s jeho životom nie som podrobne oboznámený. No každá myšlienka stojí aspoň za úvahu, je jedno z akej hlavy prišla.
@ao Je pravda, že som dielo ešte nedočítal, ale dosiaľ som si nevšimol, že by Zarathustra (ako postava v diele) niesol vlastnosti príliš podobné kresťanstvu. So zoroastrizmom nie som oboznámený. Myslím, že by stačilo nahradiť meno Zarathustra niečím neutrálnym a bolo by po probléme. S obsahom by už zarytý kresťan spokojný asi nebol.
poznam osobne jednu pani ale uz sa s nou nevidam, vyhybam sa jej ako to len ide myslela som,ze je to obycajna pani pokial mi nezacala rozpravat,ze vsade su demoni a zli duchovia a jedine ona a jej podobni su na strane boha a take veci takze som s nou prerusila kontakt,nedalo sa s nou normalne bavit,vsade tahala jednu a tu istu temu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
- A ja viem? Som príliš mladá na to, aby som uvažovala nad zmyslom života.
A teta sa usmiala a nechala ma napokoji
Vysmiala som ich
No svet je coraz skazenejsi
Z mojich skúsenosti vám viem povedať len toľko, že veriť v Boha a všetko okolo toho nie je žiadne blbotina a ani zbytočnosť... ale je to každého osobná vec.
Rovnake myslienky, odlisne postavicky
Rozhodne to nezavrhujem, obcas maju celkom zaujimave pohlady na svet.
občas sú pekne otravní treba im len povedať že ty veríš v svoje a nezaujíma ťa ich blud... potom ťa začnú ešte viac otravovať =D
-zdravim ako vy vidite svoj zivot a aky je vas zmysel zivota /nejake take sracky/
-prepacte ale som prepocul z akej ste organizacie
- svedci jehovovi
-ihned vypadnite z mojho pozemku
-maj te sa+ prijebany usmev na ksichte
-dobrý den slečno vy jste mladá nechteli by jste si prečíst tenhle časopis je to vlastne o tom či existuje Buh....blablabla
-ja s čistou slovenčinou- Prepáčte nemám čas a nezaujíma ma to
-ona- CO?
-ja- ten Boh vás asi slovensky nenaučil čo?
a odišla som
a keď mi zvonia u bránky tak ich vždycky pošlem do slušne do piče
Proste mi pride divne krestanovi pred nosom machat zoroastrom
PS: mimochodom ta poznam zo ZS dolinskeho ja som chodil do vedlajsej triedy
@ao Je pravda, že som dielo ešte nedočítal, ale dosiaľ som si nevšimol, že by Zarathustra (ako postava v diele) niesol vlastnosti príliš podobné kresťanstvu. So zoroastrizmom nie som oboznámený. Myslím, že by stačilo nahradiť meno Zarathustra niečím neutrálnym a bolo by po probléme. S obsahom by už zarytý kresťan spokojný asi nebol.