Kde je tento výrok napisaný.. citujem zákazy : zakázané zakladať diskusie propagujúce vieru, náboženstvo, Boha, cirkvi... myslím že je to diskrimácia voči ostatnym ak tu nejaka jeblina zalži forúm mam chlpatu vaginu čo mám robiť to je uplne super téma ale
uuuha tak vzal si to z ostra ...ale suhlasim s tebou zcasti...ale na druhej strane si myslim ze taketo ,,citlive,, temy by sa nemali rozoberat vo forach ale skor cez ts-ky
podla mna je to preto ze boh neexistuje a take somariny by sa tu nemali pisat aby ludia nesprosteli ked im dakto zacne propagovat boha a podobne sracky...
oni všetky tieto témy skončili nejak tak - že na jednej strane stáli odporcovia náboženstva - proti ním sa zjavil jeden dvaja, ktorí tu skopírovali rôzne dlhé state z písma alebo iných stránok a tí čo by reálne svoju vieru a názor mohli obhájiť sa nevyjadrovali .. takže takáto diskusia málokedy slúžila svojmu účelu.
hm, keby sa tí udia trošku rešpektovali mohlo to vyzerať inak nie? veď veriaci človek neodsúdi niekoho len preto, že má iný názor ako on jeeemine, áno, také veci by som zmazala aj ja, že 5 stranové komentáre z Biblie, ale thak ako normálne témy, kde sa fiolozofuje o tom, kto kde kedy ako? tak to by sa asi aj dalo nie???
ja netvrdím že je to tvoja vina, alebo niekoho iného - ja som sa len snažil poukázať na to, ako to tu vyzeralo.
Ale zas sa im ani nečudujem, bo aj niektorí z ateistov (alebo inoveriacich) prekračovali rámec slušnej diskusie (čo sa však stáva aj v iných diskusiách)
Presne si pamatam na to, ako to tu cele vyzeralo. Nahrnuli sa sem nabozenski fanatici, vystavovali kazdy den tie svoje siahodlhe texty a vzdy to skoncilo nikam neveducou pudkou hadkou. Vyzeralo to tu ako na nejakej stranke zalozenej na propagaciu nabozenstva a nie ako na komunitnom portali. Ale same vyhrazky o pekle atd. Netreba to teda podla mna brat osobne...
Veriaci ani nevedia, v čo veria. Všetci sa držia len módy, resp. náboženskej módy. Všetko sa mení, včetne náboženstva. Dnešný kresťania sú falošný kresťania, pretože... proste preto. Je mi ich ľúto. Všetci čerpajú múdrosti z biblie, bohužial dnešná biblia je len faloš. Žiadny kresťan netuší, o čom to celé vlastne má byť, čo hovorí pôvodná biblia, v akých podvodoch žije.
Ani to nestojí za reč. Už len fakt, že kresťania tvrdia, že Boh je len jeden a všade prítomný, je na smiech. Pritom Biblia tvrdí presný opak, no nie tá modifikovaná.
Pokiaľ chcem v niečo veriť, tak budem veriť originálu.....
Povodne tu diskusie boli, bola tu aj specialna kategoria o nabozenstve. Napriek tomu ze mne osobne sa tie diskusie pacili, museli sme ju ako prvu zrusit, vela krat sme to vysvetlovali.
Proste BIRDZ je nenabozensky (ani za nabozenstvo ani proti nabozenstvu, proste nie je o tom), ked to @lucas14 berie ako diskriminaciu, tak je to jeho nazor. Ja to za diskriminaciu nepovazujem.
@21 Vo všeobecnosti toho viem možno menej, než Ty! Ja si len veci overujem ešte pred tým, než ich aspoň z časti začnem brať vážne. Nepatrím medzi tých, ktorý veria všetkému, čo počujú....
Lebo ak niekto napíše: Mám chlpatú vagínu, tak je chlpatá (a možno nie ak ide len o pasiu)
Ale ak nietko založí diskusiu s názvom: Veríte v Boha ? ... Tak tu vzniká nekonečne veľa konfliktov. Pretože veriť v Boha nemusia všetci, každý ma na to všetko svoj názor a veľakrát tu niektorí jedinci priam vnucujú svoj názor.. Atd..
no ja osobne si myslím že taká téma je totálne od veci. môžeš sa len dohadovať..či sa to stalo alebo nie.. a každí ma na to iný názor.. ale naopak.. o tej chlpatej.. jej jase môžeš povedať že na to existujú žiletky a iné depilačné prostriedky.. a inač pri každej diskusi čo niekto založí hrozí že ho zbuzerujú ta neviem čo tu riešiš..
V kostole som naposledy bol ked som mal 7, ale ak niekomu z neveriacich vadia pravidla ako nezabijes, nepokradnes, budes ctit svoju matku aj otca, nebudes krivo svedcit proti svojmu bliznemu a podobne tak je bud jebnuty alebo blby.
@27 myslím že to bolo skôr myslené v tom zmysle, že chodiť na spovede každú nedelu do kostola, v dobách minulých odpustky a pod. a kto nie, nie je "správny kresťan"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@fylo ja za to nemožem že maldý ľudia nevedia vyjdariť svju vieru čo je smutné
ja netvrdím že je to tvoja vina, alebo niekoho iného - ja som sa len snažil poukázať na to, ako to tu vyzeralo.
Ale zas sa im ani nečudujem, bo aj niektorí z ateistov (alebo inoveriacich) prekračovali rámec slušnej diskusie (čo sa však stáva aj v iných diskusiách)
kto vystrci hlavu z davu toho vlastni vesaju... (zverina)
neboj sa aj pri nich
ved ja viem len nabozenstva ako take nemusim
Ani to nestojí za reč. Už len fakt, že kresťania tvrdia, že Boh je len jeden a všade prítomný, je na smiech. Pritom Biblia tvrdí presný opak, no nie tá modifikovaná.
Pokiaľ chcem v niečo veriť, tak budem veriť originálu.....
Už by sme snáď mohli aj trochu začať vnímať...,
Proste BIRDZ je nenabozensky (ani za nabozenstvo ani proti nabozenstvu, proste nie je o tom), ked to @lucas14 berie ako diskriminaciu, tak je to jeho nazor. Ja to za diskriminaciu nepovazujem.
Ale ak nietko založí diskusiu s názvom: Veríte v Boha ? ... Tak tu vzniká nekonečne veľa konfliktov. Pretože veriť v Boha nemusia všetci, každý ma na to všetko svoj názor a veľakrát tu niektorí jedinci priam vnucujú svoj názor.. Atd..
Si pokrstený? Si kresťanom aj ty
Ak nie, tak som ticho
V istej časti čo sa týka Biblie by som súhlasila, ale to nik nevie. Len tvoj názor mi prišiel ako keby si bol niečo "nad"
@coolcica10 a co som narcis?