No lidičky, no ležať v posteli ma nebaví, tak som si pricupkala po radu sem. Poraďte mi, pjosím, ako sa čo najrýchlejšie zabiť nachladnutia, ktoré asi ( v tomto chrípkovom obdovbí ) inklinuje k tej chrípke??? Prosím, len nie nič s cibuľou a cesnakom - na
hmm, skus sa naparovat nad harmancekom, mne to pomohlo, ale nestaci len raz, musis viackrat a este je super sa okupat v soli, nemyslim tej obycajnej kuchynskej al etakej farebnej morskej, co aj peni, je to vyborny relax a zaroven to pomaha, teda aspon mne urcite
Ten kúpeľ bude ešte účinnejší, keď do neho zapojíš aj priateľa, taká láska má silné liečiteľské schopnosti. A okrem toho toto je tiež dobrý nápad na Valentínsky darček pre milovaného.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
No toto, že ku doktorke lozižť nechcem.
Ty dievčina, to znie perfektne, nerelaxovala som ani si nepamútám kedy naposledy, takže ťa poslúchnem a dúfam, že to pomôže aj mojmu nachladnutiu. :o)