A záleží aj aký druh nacizmu myslis, ci minulý nemecky, alebo súčasný americky... Ak americky, tak tu máš nacisticku vlajku : » eshop.mirea.biz/?58,vlajka-usa-...
také veci sa blbo zhánajú. Raz mi kamoš ukazoval orlicu, stála ma 2 minúty strachu. A iný kamoš mi zas hovoril, že keď bol opravovať strechu u jednej babky tak si všimol v podkroví zavesenú SSácku uniformu. Niežeby babka bola stará SSáčka , ale keď išli rusi, tak ju tam dotičný nechal. Od vtedy tam je. Kdovie či babka ešte žije.
@madtwatterphd zijem v kapitalizme, bohuzial.. aj za socializmu bola prostitucia, tak isto ako drogy tiez boli, v prahe uz v 70 a 80 rokoch varili pervitin.
kedze zijem v kapitalizme tak som nuteny sa podla toho spravat, aspon do urcitej miery, kurve platit som nuteny nebol ale v tej chvily som sa tak rozhodol lebo mi liezlo na mozog ze som panic a nemal som cas ani naladu riesit zeny.. tak som to v danej chvily povazoval za najlepsie, najefektivnejsie riesenie.. @warhawk ja som ju mal z usa, tam ju maju sade, stoji 5-10 dolarov a v kazdej riti je vylepena
@hadimistr to vaazne? Ja som mala podzub za to ze som sa vyjadrila v skole k jednemu vyroku hitlera alebo ma upodozrievali lebo mam knihu od hitlera mein kampf
@waldorfova v usa a velkej britanii maju proste taku demokraciu, alebo skor slobodu prejavu ze mozes nosit aj nacisticke symboly.. je to tvoj prejav a mas v podstate neobmedzenu slobodu prejavu
ja som mal s tymto v skole tiez velke problemy ani nebudem hovorit nic radsej...
@waldorfova sam by som niekedy chcel skusit prist do usa v tricku s kosou a kladivom, s tym ze by som bol zvedavy co budu robit(respektive nemali by robit nic)
vraj dokonca mozes aj pred bielym domom kricat ze prezident je kkt a nic ti nespravia, ale tomu uz by som vazne neveril ale vraj ano..
@hadimistr ja ta neodsudzujem za to ze si platil kurvam ved to je normalne skoro kazdy chlap to robi alebo aspon vyskusal. Ale nechapem preco ti vadi kapitalizmus a pritom kapitalisticke metody povazujes za najefektivnejsie.
Komunizmus zlyhal lebo nefungoval statne planovanie jednoducho nemoze nahradit ponuku a dopyt ked nieco chces tak nieco za to ponuknes po vzajomnej dohode ste obidvaja spokojni a to je kapitalizmus. To co tu mame dnes je mix socializmu (stedry socialny system ktory chudobnym bere a bohatym dava) a korporatneho fasizmu (statne zakazky a eurofondy pre vyvolenych)
prostitucia za komanca bola ale v ovela mensom meradle a ked zenu prichytili pri cine tak skoncila v base za prizivnictvo. Takisto ak si za bieleho dna isiel do krcmy alebo baru a nebol si cudzinec tak ta pandle otravovali a pytali sa preco nie si v praci predviedli ta na fyzlicu, ked si p[ovedal ze system je napicu tak ta konfident naboznoval toto je ten tvoj komunizmus v praxi. Picujes na zidov ale vyznavas ich ideologiu proste schyzofrenia jak hovado.
@warhawk a preco by mal zradit svoje idealy. komunizmus moze prefektne fungovat aj v kapitalizme. zaloz si kibuc svojpomocne si dopestujte jedlo, rozdavajte jedlo na pridel a dajte aj tym co nechu pracovat - ved to je cisty komunizmus.
možno v Madarsku tam to myslím stale nie je trestne,alebo v USA tam si to možeš vyvesit aj z okna a nič ti nehrozí akurat susedia si budu možno klopať na čelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A vlajku buď desi na nete alebo od tých správnych ľudí.
» eshop.mirea.biz/?58,vlajka-usa-...
kedze zijem v kapitalizme tak som nuteny sa podla toho spravat, aspon do urcitej miery, kurve platit som nuteny nebol ale v tej chvily som sa tak rozhodol lebo mi liezlo na mozog ze som panic a nemal som cas ani naladu riesit zeny.. tak som to v danej chvily povazoval za najlepsie, najefektivnejsie riesenie..
@warhawk ja som ju mal z usa, tam ju maju sade, stoji 5-10 dolarov a v kazdej riti je vylepena
@waldorfova a este si aj blondina! no to nebude nahoda!
ja som mal s tymto v skole tiez velke problemy ani nebudem hovorit nic radsej...
vraj dokonca mozes aj pred bielym domom kricat ze prezident je kkt a nic ti nespravia, ale tomu uz by som vazne neveril ale vraj ano..
Podobne ako je to u komunistických symbolov
Komunizmus zlyhal lebo nefungoval statne planovanie jednoducho nemoze nahradit ponuku a dopyt ked nieco chces tak nieco za to ponuknes po vzajomnej dohode ste obidvaja spokojni a to je kapitalizmus. To co tu mame dnes je mix socializmu (stedry socialny system ktory chudobnym bere a bohatym dava) a korporatneho fasizmu (statne zakazky a eurofondy pre vyvolenych)
prostitucia za komanca bola ale v ovela mensom meradle a ked zenu prichytili pri cine tak skoncila v base za prizivnictvo. Takisto ak si za bieleho dna isiel do krcmy alebo baru a nebol si cudzinec tak ta pandle otravovali a pytali sa preco nie si v praci predviedli ta na fyzlicu, ked si p[ovedal ze system je napicu tak ta konfident naboznoval toto je ten tvoj komunizmus v praxi. Picujes na zidov ale vyznavas ich ideologiu proste schyzofrenia jak hovado.
Až na tú gulku v hlave sa ti fakt nič nestane keď to spravíš s tým bielym domom.