profesorka mi dala (teda celej triede) aby sme porozmyslali o zivote v nacistickom nemecku (za vlady Hitlera) a zivote v zssr (Stalin) .. ak poznate nejaku stranku kde su taketo veci rozpisane tak pls dajte mi sem nejaky link na ne ... dakujem
nevim najdi si nejaku stranku holych hlav a budes to mat orifginalne z druhej strany napisanej.. i ked neviem ci pravdivo noo a inak wikipedia asi boduje nie ??
existuje kniha Zivot v III risi, velmi dobra, odporucam...nedavno som videl tiez jednu velmi zaujimavu, vola sa to "Svedomie nacizmu" (resp. Svedomi nacismu, je to v cskom vydani), zamerana na protizidovsku propagandu...
obyvatelia tretej rise relativne lahky zivot(vzhladom na vojnove obdobie), pokial to neboli zidia alebo politicky disidenti. Ale aj medzi zidmi sa nasli taky co dostali "cestny titul arijca" a vykonavali nejaku dolezitu cinnost.
v ZSSR to mali tazke dedincania, ktorym bolsevici brali urodu a sposobyli hladomor. A samozrejme podobne ako v tretej risi boli aj v ZSSR perzekuovany zidia(sionisti) a politicky disidenti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Si to vyhľadaj na wikipedii.
v ZSSR to mali tazke dedincania, ktorym bolsevici brali urodu a sposobyli hladomor. A samozrejme podobne ako v tretej risi boli aj v ZSSR perzekuovany zidia(sionisti) a politicky disidenti.