no ja jednoducho nepochopim ludiii co pridu na nejaku stranku ako je napr. www.weblog.sk, www.estranky.sk atd a zacnu si vytvarat vlastne blogy..napisu tam jeden trapny prispevok a zbytocne takto blokuju nas ostatnych..popularita blogov tymto klesa..a ty
hej deje sa to aj tu jedine co ma napadlo ako to vyriesit, ze bude nutne poslat 6 korunovu smsku pri registracii, ale to sa zas neregistruje skoro nikto, tak asi to je blbost...
No jo... to mas pravdu... alebo niektori to riesia tak (napr moja segra).. maju blog o nejakej kapela... v poslednom case najviac o tych nemeckych debiloch Tokio hotel... a vsetky clanky skopiruju od niekoho ineho... nic vlastneho...
Cts_w ano aj spam, ale nemusi to byt len spam, moze to byt aj ucet ktory si vytvori clovek s vedomim, ze ho chce, ale o dva dni ho uz nechce, a vytvori si druhy s vedomim ze ho chce, zacne ho pouzivat a o tyzden ho uz nechce a vytvori si iny...
Toto nie je SPAM, stari ludia by to nazvali skor "mladicka nerozvaznost"
Tomas: ano aj taketo geriatricke oznacenie mozes pouzit. ale takato mladicka nerozvaznost postihuje vacsinou spammerov co nemaju staly nick a maju sklony k multi-accouningu. staly nick je zodpovednost, lebo nemozes hrat na kazdu stranu a vazis slova. zial je vela ludi co sa boji tejto zodpovednosti a tak vytvaraju nove a nove ucty...
inak, to nieje zly napad vytvorit tu skupiny ludi podla iq testu napriklad skupina s iq 100 a viac by mohla citat vsetko a skupina s iq 100 menej by si citala iba blogy pre ich skupinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Toto nie je SPAM, stari ludia by to nazvali skor "mladicka nerozvaznost"