Včera som sa zúčastnil na jednej nemenovanej akcii. A ako býva zvykom tak som navštívil aj tamojšie WC - vojdem na pánske záchody - pristavím sa k pisoáru - a čo nevidím??
ja som bol na takom wcku v Grecku ale tam boli tie zrkadla zakrivene tak aby opticky zvacsovali. To bola taka kampan na zvysenie ega a zeny mali zase nad umyvadlami zrkadla, ktore zuzovali, cize kazdy z wcka odchadzal stastny
to počujem prvýkrát teda, nikdy mi nikto nehovoril, ani som nevidela ako to chodí na pánskych záchodoch, ale toto ma dostalo.
možnoooo... to šetrí čas, čiže sa medzitým poobzeráš v zrkadle, aby si vedel, či sa potom, keď už budeš mať voľné ruky nemáš nejako upraviť pri umývadle alebo tak
to je ešte nič ja som bol na záchode kde bola v kábínke diera anevedel som načo je ale už som zistil a tie zrkadlá tak pozri su ludia ktorý su taký tučný že si ho proste nevidia tak ab mali aspon ten pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
aby si to tam neostal
ale vlastne asi to tam bolo faktl en na to aby si ssi ho mohol poobzerať
možnoooo... to šetrí čas, čiže sa medzitým poobzeráš v zrkadle, aby si vedel, či sa potom, keď už budeš mať voľné ruky nemáš nejako upraviť pri umývadle alebo tak