Dnes sa somnou rozisla moja priatelka s ktoru som cgodil 2 aj pol roka a hodlam sa ist zabit!Velmi ju lubim a je to pre mna velmi velky sok.Naco uz zit ked som sstratil vsetko co som miloval...nema uz pre mna zivot zmysel a neviem naco zit ked vsetko pekn
poviem to takto:nezabijaj sa hlavne, viem, ze to boli a na rovinu ti poviem tak skoro ta to neprejde-je to krute ale je to tak...a predstav si ze sa zabijes:vies kolko smutku tym sposobis ostatnim?a hlavne tvojej byvalej, to chces aby si vycitala, ze moze za to ona? a preco sa vlastne s tebou rozisla???
To je blbost... To zvladnes.Vies kolko dievcat sa s tebou este rozide??? A kolko z nich budes mat mozno este radsej???Neboj to prejde. Raz urcite... Musis to dako prekonat aj ked sa to lahko hovori...hm
ajoj,viem ako ti je a tiez som uvazovala nad vsetkym ked sme sa tiez po dva a pol roku rozisli...je to velmi tazke a boli to je viem.vies ktoru vetu som neznasala?to bude dobre,nemysli na to.....ale to nejde ked kazda vec a situacia sa ti spoji s tou osobou....uz je to skoro 5 mesiacov a ver ze to chce vsetko cas. zo zaciatku som tomu moc neverila,navedela som si zivot bez neho predstavit...ked mas kolo seba ludi sa to celkom da no ja som bola sama...vies,rada by som ti dako pomohla a povedala nieco mile no ked sa o to u mna niekto snazil,znelo mi to ako prazdne sloova,naucene frazy miloty...vzdy so sa utesovala tym,ze som ete mlada a niekde je urcite ten pravy.a verim ,ze ho najdem.teraz s odstupom casu naozaj vidim,ze cas je najlepsi liek....uz to neboli a i pri myslienke alebo spomienke na neho to berem s chladnou hlavou a pocitom asi takym zvlasnym niekedy ,ale uz nie bolavym.je to skusenost do zivota,vela peknych spomienok,ponaucenia...zivot ide dalej,netreba sa ho bat a musime mat otvorene srdiecka novym ludom.myslim,ze ete sa nam par krat stane,ze sa zalubime a budeme lubit a bude to boliet....keby si nieco potreboval,pomoct abo sa porozpravat kludne napis.tak sa drz.paaa
Mna by zaujimalo, kto ti do hlavy nahucal taku kktinu, ze ked sa zabijes, tak to bude lepsie. Zdravy clovek na to predsa nemoze ani pomysliet. Ja neviem ako ty, ale ja sa smrti bojim. Bojim sa jej kazdy den. Ked som bol maly, niekedy som v noci plakal, ked som si uvedomil, ze raz zomriem. Ja by som nechcel, aby to bolo pre takuto hlupost. Mas 17 rokov, zivot mas este len pred sebou. Ako ti tu uz napisali, tak este mozno zazijes vela rozchodov. Viem, ze to nie je ziadna utecha, ale utechov je, ze ich urcite prezijes, pokial si na zivot nesiahnes sam, pretoze smutok ta nezabije, a co ta nezabije, to ta posilni...
Ja som zazil tiez podobnu vec ked som sa rozisiel z priatelkou a myslel som si ze som stratený a moj zivot sa skoncil, lebo som stratil všetko čo som miloval a proste všetko čo som mal rád, pre čo som každý deň dýchal proste som žil len pre ňu, vtedy to bolo zlé obdobie, a mnoho ludi mi hovorilo ze to bude lepsie a ja som si hovoril ze lepsie uz nikdy nebude, ale s odstupom casu si hovorim ze to bolo predsa len dobre ze sme sa rozisli, mal som ju velmi rad, teda vlastne budem ju mat rad navzdy a nikdy na nu nezabudnem, ale pochopil som ze proste kazdy z nas si vybral inu zivotnu cestu a kazdy z nas mal iny nazor na budúcnosť...takze to bolo lepsie skoncit skor ako sa nadalej trapit.
Aj ked si myslis ze ti tieto reci ti asi nepomozu, ale najlepsim liekom je aj tak cas a hlavne viera ze tam niekedy vonku je niekto kto mi nakoniec bude rozumiet a bude ma lubit tak ako budem ja jeho...
hmmm HUSKY celkom zaujimave ale..........mate pravdu mam este zivot pred sebou ale ako ste pisali mne sa to vysvetli tazko a kazdy same to iste otrepane dokola blablabla to som uz pocul....uvidime mozno casom zabudnem mozno nie ale tazko sa stoho dostanem bo som ju mal velmi rad.Neni sme kazdy taky ze jemu to je hned jedno a hlada a snazi sa vzuzit niekho ineho takych je plna riitt ale toto moze pochopit len ten kto naozaj niekoho miloval a stratil ho!
ak pocuvas stale to iste dokola a ta to uz nebavi, tak ti napisem nieco ine: pre mna za mna zabi sa ak chces, ale si laskavo uvedom, ze tomu nepomozes ale len uskodis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
rozide sa s tebou dalsich sto, a minimalne tri z toho budes naozaj lubit...
no musis byt realista...
raz pride ta prava...
sprostost, aj ked toto ti asi moc nepomoze..
Ja som zazil tiez podobnu vec ked som sa rozisiel z priatelkou a myslel som si ze som stratený a moj zivot sa skoncil, lebo som stratil všetko čo som miloval a proste všetko čo som mal rád, pre čo som každý deň dýchal proste som žil len pre ňu, vtedy to bolo zlé obdobie, a mnoho ludi mi hovorilo ze to bude lepsie a ja som si hovoril ze lepsie uz nikdy nebude, ale s odstupom casu si hovorim ze to bolo predsa len dobre ze sme sa rozisli, mal som ju velmi rad, teda vlastne budem ju mat rad navzdy a nikdy na nu nezabudnem, ale pochopil som ze proste kazdy z nas si vybral inu zivotnu cestu a kazdy z nas mal iny nazor na budúcnosť...takze to bolo lepsie skoncit skor ako sa nadalej trapit.
Aj ked si myslis ze ti tieto reci ti asi nepomozu, ale najlepsim liekom je aj tak cas a hlavne viera ze tam niekedy vonku je niekto kto mi nakoniec bude rozumiet a bude ma lubit tak ako budem ja jeho...
Nebola to tá pravá. Prečo? Lebo ťa opustila. Tá pravá na teba ešte iba čaká.
Ver mi
kruta, ale pravda
Asi už je mŕtvy!
Si myslím...
ale on sa nezastrelil z lasky..