Keďže nadpis je aký je asi viete čo sa bude diať. Ak máte nejaké hororové dajte. Nechcem aby nikto nedostal infarkt takže slušné ale zároveň strašidelné fotky/príbehy/typy na HORORY/ videjká
akoze...co?
co je pointou tohto fora? Nad 15 coho? Kde? Co mame pridat?
A okrem toho, formulacia "nad 15+" je absolutne redundantna, aj slovo "nad" aj znamienko + po cislovke totizto znamenaju "viac ako", tym padom nie je ziaden dovod pouzit obe.
@staphylococcus kazdemu je jasne ze hovori o veku a napisala konkretne co pridat, staci len dočitať všetko co napisala a nie v polke textu prestať citať a odpisovať . Ci napisala si to sem len preto aby si sa mohla hadať s niekym?
Reagoval som na tvoj príspevok nie na teba! Myslím si, že nemá zmysel sa dohadovať s tvojou osobou, kedže sa nevieš správať, neustále urážky, musíš byť riadne mimo! Nie je to tvoja vina, za to môže výchova.
@mefistofel docitala som do konca a nechapem aky zmysel ma toto forum a co je to "strasidelne historky nad 15+".
A okrem toho nadpis aj prve 2 vety fakt hovoria za vsetko, co sa tohto fora tyka
Tak s psychiatrom by sa mal porozprávať niekto, kto sa psychicky zrútil z urážky od cudzieho človeka na Birdz.
Ako som už písal, nie si v poriadku, daj sa prosím liečiť. Na ďalšie trollovanie už nebudem reagovať a pravdaže upozorním na tvoje prispevky administrátora Birdz.
NAD+? myslíš nikotinamidadenindinukleotid?
neviem,či NADP ( nikotinamidadenindinukleotidfosfát),FAD (Flavinadenindinukleotid) sú hororové,mne teda tak neprídu.. ale proti gustu žiaden dišputát .. no a 15 môže byť jedine dekov šunky,to povedz tete mäsiarke
@lacius prisiel niekto dalši @14 , neviem ci to robia naschvál alebo važne su ludia taký, ťazko to pomenovať, ale vtipne to nie je vobec :/
No..nečudujem sa, že je to tu mrvé, cely birdz.
NAD 15+
Určuje pre akú vekovú hranicu sú potencionálne príspevky určene.
Autorka fóra chce, aby ste pridali fotky, obrázky, príbehy, videá, ktoré sú strašidelne,
Tiež to nechápem, autorka fóra určite dbala na to, aby to pochopili aj najhlúpejší ľudia na Birdz, bohužiaľ, asi to bolo potrebne napísať ešte jednoduchšie!
@mefistofel chlapci, vy mate nejake komplexy alebo co? alebo je vazne inteligencny priemer osadenstva birdzu pod 70? lebo tieto vase reakcie su vazne do placu
ja si myslím že jediná súca osoba na psychiatriu si ty @Lacius nič v zlom ale ...radšej sa nevyjadrujem lebo si jak malé decko ..bež sa vyplakať k adminom pofúkajú ti tú tvoju utrápenú debilitu
@lacius Niesom tebou posadnutý len reágujem na tvoju debilitu a robím si z teba srandu ...lebo ako vidieť by ti bolo jednu výchovnú zabeštelovať, možná by si potom dostal aj rozum - ale ja si myslím že by si prišiel aj o to málo čo máš ty sa tu púšťaš do každého a potom mi tu napíšeš toto ...daj si facku alebo snickers ....
@lacius jasné jasné ty si ten typ človeka ktorý má veľkú hubu len za chrbtom a potom sa tvári ako keby nič nepovedal .. poznáme a nezabudni admina označiť ešte nech mi spravíš radosť
Ja som clovek, ktory rozhodne nepadne na tvoju uroven. Je naozaj smutne, ze ma mas potrebu neustale urazat a prenasledovat ma. Myslim si, ze mas nejaky problem, ktory musis vyriesit sam.
@limetkajaja Niekedy som to tete masiarke povedala. A neuveríš - dala mi Ak máš nejaký problém s nadpisom alebo neviem len si povedz. Nie každému sa páči to čo mne alebo tebe
@lacius ,,Ty pridať strašidelne veci tu! ,, - what?
ok dakujem že si to vysvetlil aj tým najhlúpejším ľudom , len či si to pochopil aj ty @Staphylococcus A este raz...o com je toto forum???
Myslí že sa to učí na základke. Porozumenie textu. Vieš čítať, myslím že máš niečo v mozgu alebo? a stále ti to nedopína. Text je jasný. Ok, si možno typ, ktorý nemá rád horory alebo nejaké krimi, ale niekoho to môže zaujímať a dokonca sa tým niekto živí. Nechcem ťa nijako urážať pod známymi prezývkami troll. Iba si poviem pre seba Prosím, už ďalej nepíš. Ak máš nejakú rodina alebo priateľov tak nech ti to skúsia vysvetliť. Viac pre teba nemôžem zrobiť. Možno nabudúce.
@ajsha boze dievca ale ty vazne pises ako retardovana som myslela, ze si len to forum zakladala tesne po prebudeni alebo opita a preto to vyzera ako keb to pisal orangutan, ale ty tak ocividne pises furt Takze, mojenecko, jediny, kto by sa tu mal vratit na zakladku si ty a mal by ta niekto naucit tvorit vety, ktore nevyzeraju, ako keby ich pisal osemrocny autista
toto je brutálne jebnuté fórum ,poserte sa a ty si kúp teen časopis Kamarát a prečítaj si strašidelné príbehy a nejakú komix lavstory.
ale poďte do mňa,dajte ešte nejaký hejt.
@illbill jasne ze si drsna nikdy nebola, zlatinko a keby si sa nechcela hadat tak na nas nereagujes
ale jasne, chapem, ze rovnako ako vacsiny ostatnych komentujucich, aj tvoje iq sa pohybuje okolo spodnej hranice debility takze ti tieto zbytocne blaboly odpustim bez radsej robit nieco uzitocne - napriklad sa ucit ako si zaviazat snurky na topankach
@staphylococcus Ahoj, prečítala som si tvoje správy na fóre a aj to čo tu máš zverejnené. Mám pre teba len dve otázočky:
1. Prečo máš potrebu sa povyšovať ako v tvojom príspevku 54?
2. Kto ti tak strašne ublížil?
@illbill jaaaj ty vnutorna negativita, ty uz ani sama nevies co pises, tak si bez zohnat rozum a potom sa mozme rozpravat @bestia999 precitala som si tvoj jebnuty komentar a mam na teba len jednu otazku: vazne nerozoznas komentar od spravy?
ze vas to bavi? Ste odbornici na urazanie sa. Niekto si ide na birdz polemizovat, oddychnut a zabavit sa. Vy tu len sirite dementne spravy, keby aspon nieco inteligentne z vas vypadlo po tolkych prispevkov.
Sam nie som fanusik hororov a celkovo psycho zanre nemam rad, hoc nemusi ist priam o strasidelne, no niekedy mi to na konci filmu nedava logiku. Ani kriminalky nepozeram. Ale aj tak tu asi nedostanes odporucania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
co je pointou tohto fora? Nad 15 coho? Kde? Co mame pridat?
A okrem toho, formulacia "nad 15+" je absolutne redundantna, aj slovo "nad" aj znamienko + po cislovke totizto znamenaju "viac ako", tym padom nie je ziaden dovod pouzit obe.
A este raz...o com je toto forum???
0_0
Na hlúposť nie je potrebne reagovať.
boze ty si kus debila
Reagoval som na tvoj príspevok nie na teba! Myslím si, že nemá zmysel sa dohadovať s tvojou osobou, kedže sa nevieš správať, neustále urážky, musíš byť riadne mimo! Nie je to tvoja vina, za to môže výchova.
Aj na mňa to tak pôsobí, čista provokácia!
A okrem toho nadpis aj prve 2 vety fakt hovoria za vsetko, co sa tohto fora tyka
Tak s psychiatrom by sa mal porozprávať niekto, kto sa psychicky zrútil z urážky od cudzieho človeka na Birdz.
Ako som už písal, nie si v poriadku, daj sa prosím liečiť. Na ďalšie trollovanie už nebudem reagovať a pravdaže upozorním na tvoje prispevky administrátora Birdz.
@admin
a zablokoval si si ty mna, ty debilko labilny
neviem,či NADP ( nikotinamidadenindinukleotidfosfát),FAD (Flavinadenindinukleotid) sú hororové,mne teda tak neprídu.. ale proti gustu žiaden dišputát .. no a 15 môže byť jedine dekov šunky,to povedz tete mäsiarke
No..nečudujem sa, že je to tu mrvé, cely birdz.
NAD 15+
Určuje pre akú vekovú hranicu sú potencionálne príspevky určene.
Autorka fóra chce, aby ste pridali fotky, obrázky, príbehy, videá, ktoré sú strašidelne,
Tiež to nechápem, autorka fóra určite dbala na to, aby to pochopili aj najhlúpejší ľudia na Birdz, bohužiaľ, asi to bolo potrebne napísať ešte jednoduchšie!
Ty pridať strašidelne veci tu!
Danielka, uz stacilo! Je koniec.
Kebyze toto forum vidim pred rokom,ked som robila tu hnusnu biochem na druhy krat!
Ale nie,ja som to pochopila. Fakt. Podla mna na tom nazve a formulacii neni nic divne.
Daj sa liecit, si riadne posadnuty mojou osobou.
Napadla mi ina myslienka, ale plati aj prispevok, ktory som zmazal. V tomto fore si ukazal debilitu akurat ty.
Ja som clovek, ktory rozhodne nepadne na tvoju uroven. Je naozaj smutne, ze ma mas potrebu neustale urazat a prenasledovat ma. Myslim si, ze mas nejaky problem, ktory musis vyriesit sam.
ok dakujem že si to vysvetlil aj tým najhlúpejším ľudom , len či si to pochopil aj ty
@Staphylococcus A este raz...o com je toto forum???
Myslí že sa to učí na základke. Porozumenie textu. Vieš čítať, myslím že máš niečo v mozgu alebo? a stále ti to nedopína. Text je jasný. Ok, si možno typ, ktorý nemá rád horory alebo nejaké krimi, ale niekoho to môže zaujímať a dokonca sa tým niekto živí. Nechcem ťa nijako urážať pod známymi prezývkami troll. Iba si poviem pre seba Prosím, už ďalej nepíš. Ak máš nejakú rodina alebo priateľov tak nech ti to skúsia vysvetliť. Viac pre teba nemôžem zrobiť. Možno nabudúce.
Neotravuj uz.
ale poďte do mňa,dajte ešte nejaký hejt.
ale jasne, chapem, ze rovnako ako vacsiny ostatnych komentujucich, aj tvoje iq sa pohybuje okolo spodnej hranice debility takze ti tieto zbytocne blaboly odpustim bez radsej robit nieco uzitocne - napriklad sa ucit ako si zaviazat snurky na topankach
1. Prečo máš potrebu sa povyšovať ako v tvojom príspevku 54?
2. Kto ti tak strašne ublížil?
@bestia999 precitala som si tvoj jebnuty komentar a mam na teba len jednu otazku: vazne nerozoznas komentar od spravy?
Sam nie som fanusik hororov a celkovo psycho zanre nemam rad, hoc nemusi ist priam o strasidelne, no niekedy mi to na konci filmu nedava logiku. Ani kriminalky nepozeram. Ale aj tak tu asi nedostanes odporucania.