nenadávam....ako,dobre, občas dačo ujde, keď sa strepem vonku na schodoch abo čo ale doma absolútne, nedovolila by som si to a okrem toho nemám tú potrebu
ja keď mám nervy doma.......náhodou sa hádam s rodičmi alebo niečo......tak skrátka držím to v sebe počas toho, a keď skončíme idem na WC alebo do izby a tam si "uľavím" (niekedy to trvá aj viac ako 2 minúty súvislé )
VZDY ked sa niekto opyta ci nadavam, tak odpovedam jednou a tou istou formulkou: "Ja a nadavat? Co ti jebe?"
Ked som sama doma, tak mi vobec nevadi ak mi nejaka nadavka ujde. Uz sa tak stalo aj pred maminou a zasmiali sme sa na tom, lebo my mame uzasny vztah spolu
A v spolocnosti niekoho (cuzdieho) si na to davam velky pozor a viem rozlisit, pred kym si to mozem dovolit a pred kym nie. Nadavku poviem jedine pred niekym u koho som si ista, ze je moja "krvna skupina."
Len tak, keď sa mi niečo nepodarí, ale dakedy by som tak sa spustila, nech sa mi ulavi, ale držím to v sebe, momentálne radsej kopem do skrine a do stien ...vrrrrr chcem niečo rozbit
Pred mamou mi stále niečo ujde, časom si to už prestala všímať a hlavne - ona nadáva ako ruský dlaždič, keď to na ňu príde (i nepríde), čiže jej asi príde divné mi za každú nadávku dávať pohlavok
no , jak som prišla z maturity,som spustila tak, že .. , slzy do toho milión, vtedy mi nespravili nič, sa ma snažili upokojiť, lebo som mala amok, ale inokedy.. fúúú hneď facka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
.... ale keď vám niečo "ujde" ...
zaroveň sa pýtam či sa hanbíte za nadávky ktoré vypustíte doma... (to napíste do komentáru)
raz som sa preriekol povedal som "to jebem" a musel som vysávať celý byt
a cchel by som prestať nadávať úplne...
Ked som sama doma, tak mi vobec nevadi ak mi nejaka nadavka ujde. Uz sa tak stalo aj pred maminou a zasmiali sme sa na tom, lebo my mame uzasny vztah spolu
A v spolocnosti niekoho (cuzdieho) si na to davam velky pozor a viem rozlisit, pred kym si to mozem dovolit a pred kym nie. Nadavku poviem jedine pred niekym u koho som si ista, ze je moja "krvna skupina."
ani debil
u nás je to tabu