Zaujímalo by ma, odkiaľ niektorí ľudia majú a poznajú piesne, ktoré ešte len sa stanú hitmy. Jednoducho to majú už vo svojich playlistoch a nikto v tom čase ešte danú pesničku nepozná a až o nejaký čas ju začnú hrávať v rádiach. Je nejaká internetová strá
ono veci ktore su inde top ku nam pridu az o dost dlhu dobu teda tie vrchne ktore su v tej bbc1 chart su aj u nas uz dost zname a hrane, skor tie spodne dost mozno este len pridu
na youtube odberám všelijaké kanály, je ich dosť vela, a v poslednej dobe sa vela z nich stalo hitmi v radiach, takze asi odtial.. a milujem ked mi niekto nadava ze co za blbost to pocuvam, a potom za polroka to pocuva vkuse dookola, lebo to hraju v radiach.. -.-
bohužiaľ by som bral nadčasové pesničky ako vivaldi - summer a podobné nie tie sračky našej kačky čo svoj komerčný dátum spotreby dosiahnu za pár týždňov ke´d sa uchytí ešte väčší paksvil
proximity, thevibeguide, majestic, thesoundyouneed, mrrevillz na youtube, davaju piesne, ktore su pre ludi trapne dokym to nezacnu hrat na europe 2 a potom uz tym spamuju vsetci facebook
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.bbc.co.uk/radio1/chart/si...
ono veci ktore su inde top ku nam pridu az o dost dlhu dobu teda tie vrchne ktore su v tej bbc1 chart su aj u nas uz dost zname a hrane, skor tie spodne dost mozno este len pridu