Chodim na tanec a velmi sa pri tom potim... Vyzera to dost neesteticky a este sa aj ja pri tom zle citim a potom sa nemozem sustredit na to, na co mam ... Nevedeli by ste daco poradit???
sak si daj nejaky antiperspirant a nejake tricko na ktorom by to nebolo az tak vidiet...a potenie je prirodzena vec...sice nadmerne potenie moze urcite byt dost zle...ale skus najst nejaky sposob aby si sa citila co najlepsie
antiperspirant ti nepomôže, to je proti rozkladaniu pachu, nie proti poteniu, aj keď to je tak prezentované... predávajú sa rôzne prípravky v lekárni a sú na to aj injekcie... kamarátka na to chodila a trochu jej to pomohlo, ale teraz tam má príliš citlivú pokožku... a určite sú aj nejaké vložky pod pazuchy, ale to by asi nebolo nič pre teba, keďže na tanečnom asi nosíš ramienkové šaty...
Botulotoxinove injekcie.. jedna stoji asi 5 litrov a nebudeš potrebovať len tu čiže sa na to kludne vykašli... a hlavne je to prudko jedovaty jed, toxiny by som si zasadne do tela nepichal ako už bolo spominane.. driclor je velmi učinny, dostaneš ho v každej lekarni a stoji cca 250 sk(8,3 eur ..
No... skús nejaké antiperspiranty... ale ani to nepomôže veľmi... mám podobný problém... aj ja sa potím veľmi... ale keď sa potíš, tak to značí, že dobre napr. cvičíš a tak
musela so msa vyjadrit, lebo ja som mala extremne problemy s touto vecou, je to fakt fakt neprijemne ,a este ked vas na to decka upozornuju, akoby ste o tom nevedeli, bola som u kozneho, ten povedal taku masticku ktora mi ani len nezabrala ,ale potom som niekde nasla fakt bohovsky pripravok vola sa Driclor, stoji nieco okolo 10eur, ale fakticky pomoze,ten prvy tyzden to strasne svrbi, ale potom sa potit uplne prestanete, este tak raz za dva tyzdne alebo za mesiacsi ho budete musiet natriet ,ale inak uplna pohoda, radim vyskusat, vazne zabera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov