Raz som hore, raz dole...niekedy si myslím že život už ani krajší byť nemoze,no častejsie prevladaju pesimisticke nalady Typu, prečo ja?Prečo furt ten stereotyp?Prečo sa to musi diat len mne?Prečo aj mna tak nemiluje...
su aj tie pekne chvile, menej ale snazim sa....treba si z toho brat to najlepsie lebo zivot ma aj pekne stranky dokonca aj krasne....a bez tolkeho utrpenia by tie krasne neboli
@faker@cukriq Myslim ze to kazdy znas pocituje rovnake veci... Chvilku sa citim uplne skvele, som s kamaratmy, nic ma netrapi, uzivam si zivot... a ptom par hodin na to sedimna posteli, sluchatka na usiach a naradsej by som sa zmenil na vankus ked si pomyslim kolko ucenia ma caka v skole, ako som zase nastval mamu, ako ma nikto nechape a podobne.... je tazko povedat co umna prevlada ale.. vdaka mojim velmy dobrym priatelom asi skor tie dobre nalady... Zmysel zivota hm... Najprv asi skor definicia zivota - cakanie na smrt... No pri mojich priateloch som si uvedomil ze veta "Žijeme len raz" ma fakt smysel... zmysel zivota ma kazdy ini ale podstatou by malo byt ŽIŤ HO NAPLNO a ucivat si vsetky radosti a mat co najmenej starosti, vyhybat sa problemom a ak nejake su snazit sa ich hned vyriesit nech si mozte uzivat zivota.... a hlavne vo vstetkom treba hladat dobre veci, inac si ten zivot je nuda a zmysel nema.....
@klaudiqaaa hm... no moj nazor je taky ze asi jedna z najvacsich chyb je vidiet zmysel zivota v niekom... som sice este mlady ale uz som to okusil na vlastnej kzi ako boli to sklamanie... @cukriq neni zaco milujem taketo zamyslanie sa nad vecami, zivotom atd...
a najzaujimavejsie je ako rychlo sa clovek dokaze dostat z jedneho stavu do druheho....v jednej chvili nie a nie prestat plakat a o par minut sa citite ako najstastnejsi clovek na svete...horsie je to uz naopak
Zivot je sranda , treba si ho uzivat a snazit sa pritom nestratit svoju tvar , vychutnavat si dobre pocity a pri zlych veciach zistit preco sa staly , raz jeden neznamy "vojin" niekde na nejakom fore napisal ze si mysli ze zivot je o tom zyskat urcite vedomosti a dosiahnut urcity stupen vedenie , ze zivot je o uceni , nie o takom ako je v skole , proste zyskat skusenosti , nepodlahnut zlu a mozno sa dopatrat k comu bol zivot jednotlivca ja sa s tym pomaly stotoznujem ma to svoje pre aj proti , ale v zivote musime vsetci nieco zistit , zvladnut , prekonat a to nas posuva dalej
jasne ze su aj take aj take chvile...
ale vseobecne som rad, ze zijem a mozem zit a zivot povazujem skor za prilezitost nez za utrpenie mam k nemu pozitivny postoj
myslim že pocity v zivote sa rychlo menia raz si hore raz dolu ale aj tak hore si pomerne podla mna dost kratko lebo cesta hore je zdlhava a ked raz sa dostanes na vrchol staci zly malinky krok a spadnes zasa nadol anie kazdy ma potom silu to skusat znova a znova nahor
ja som prestal nad takymito vecami uvazovat vlete ,ked som mal dost krutu depku ..a na mysel mi prisla myslienka ..ze ake by to bolo s autom v 100-vke do niecoho vrazit ...som sa toho zlakol a odvtedy uz neriesim take veci ..zivot ma urcite nejaky zmysel ...len treba hladat...niekto ho najde skor niekto neskor a niekto nikdy ..ja som zmysel nasiel,je nim moja priatelka ..este k nej ..mitsubishi lancer evo IX..a moj zivot bude uzasny ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
čakanie na smrť vyplňujem pokúšaním sa splniť (alebo aspoň pochopiť) cudzie očakávania
žeby bol život úžasný sa mi veru nezdá
N
ale vseobecne som rad, ze zijem a mozem zit a zivot povazujem skor za prilezitost nez za utrpenie mam k nemu pozitivny postoj