a ja som vôbec neni náročná: teleportácia, čítanie myslienok, lietanie,liečenie , výbroná pamäť, nesmrtelnosť (aj ked na tej si nepotrpím) atd atd atd atd atd....
kedze tu ludia pisu, ze by vedeli pouzivat mozog na citanie myslienok a podobne ine "nebezpecenstva", tak ja by som chcel mat taku silu, ze v mojom okoli, by nikomu nefungovali tieto "schopnosti" a zase by bol normalnym clovekom
Tak isto ako @stage chcel by som sa vediet pohybovat rychlostou svetla.. To by okrem ineho znamenalo, ze by som bol pre zvysok sveta neviditelny, cize by som mohol okukavat aj tie baby v sprchach a zabil by som hned dve muchy jednou ranou
@tommyhot ...a navyše by sme nepodliehali zubom času. Len neviem, či môžme byť dvaja s rovnakou schopnosťou. To by sme akože mali obaja rovnaké ohňuvzdorné kombinézy a raketové topánky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a ja rovnako ako @feex8 chcela by som vedieť vrátiť čas, alebo aspon cestovať v čase
budem taký hiro..raz jatááá
a ostatnych politikov donutit hovorit pravdu ludom
a náhodou, niekedy som NEVIDITEĽNÁ, fakt! mám dni, kedy ma ľudia na uliciach úplne ignorujú, vrážajú do mňa a stúpajú mi na nohy.
to veľmi veľmi:d
Alebo byt vzdy stastny
@black_soul Všemohúci je len Boh, a Ty nemôžeš byť Bohom