Frajer sa neustále pridáva do skupín s obnaženými ženskými, zadkami atď. napriek tomu, že sa mi to nepáči. Taktiež si nenechá odpustiť pohľad na hocjakú okoloidúcu babu a mne tlačí kaleráby do hlavy, ako ma ľúbi. Však má babu, tak prečo to robí? Keď sa
ježiš maria... ako a ty sa nepozrieš zbožne na svojho oblubeneho herca alebo bohovského chlapa na ulici?
ako žiadna ešte neuspela s vystupmi " lúbiš ma nikoho ineho nepotrebuješ, nelúbi sa mi keď sa kukáš inam" tak mu začneš len liezť na nervy a pošle ťa kade lahšie
akože nie je mi veľmi sympatické keď sa niekto dáva do skupín so stupídnymi názvami, akože "prdelky a sedlinky" a "brunety jsou sexy" ale tak no booooooože
normalne nechapem co niektore zeny dokazu riesit ja s mojim vzdy este aj podiskutujeme ze "hm henta bola fajna" podla mna je to ok, hlavne mu kvoli tomu nehysterci : )
pokial to nie je až moc prehnané, tak si myslím že to je normálne keď sa obzrie aj za druhou. Síce ale ja osobne keď som išiel s priateľkou, tak som sa neobzeral.. len keď s kamošmi
viem, že rozmýšľam asi inak , ako ostatní ale hmm , ja by som s takým, čo sa tam pridáva nebola a neviem, hmm, čím to bude, že mi držia dlhšie vzťahy s ľuďmi, čo to nerobia? (nie kvôli tomu, ale aj všeobecne som s nimi šťastnejšia aj menšie riziko podvodu a tak, štatistika) neviem, môj názor, teraz ma môžete zabiť, ale mne sa také píčoviny vo vzťahu nepáčia ... a nič som mu nezakázala, odkedy ho poznám, tak neviem o tom, žeby take kokotiny robil (narážam len na tie trápne fb stránky teraz)
omg ludia tu nejde o to, ze sa nikdy neobzriete za peknym zadkom/dievcatom. ale robit to v pritomnosti svojej frajerky a obzerat si za radom vsetky zadky, ktore prejdu okolo? to je trochu smiesne.. ked to niekto chce robit, nech to robi, ked je von s kamosmi, tam mozu hodnotit kolko chcu..
a pridavat sa este do takych skupin na FB.. to znamena, ze to ten chlapec doslova vyhladava. viem este pochopit, keby bol v 1-2 takych skupinach, ale nemam pochopenie pre tych, co to zamerne vyhladavaju.
ja sa vzdy snazim, aby som bola jednym z "naj kuskov", ake su v danu chvilu na ulici a zabera to. potom sa nestiha obzerat po inych, lebo musi pohladom odhanat vsetkych, co pozoruju mna. a ani mi nevadi, ked pozera po inych, pokial ja dostanem viac muzskych pohladov, ako on rozda inym zenam
je to úplne normálne.. ale ak sa ti to nepáči, tak s ním nebuď a hotovo
ja sa tiež rád obzriem za inou holkou aj ked som zadaný.. ale robiť to v prítomnosti partnerky, je už blbé.. predsa keď mám pri sebe niekoho koho ľúbim, tak sa nepotrebujem obzerať za ostatnými
@yeya Tie už mám na FB pár mesiacov aj Nadržané Holky a Kluci SK/CZ ale to bolo myslené na FB akože do skupín? Ja myslel že dakde na party že vbehne medzi prdelinky! Joooooj toľké sklamanie
Nemyslím, že sú takí všetci, ALE ani si nemylsím, že by si mala žiarliť na okoloidúce cudzinky, či anonymné zadky na nete. A čo, keď sa pozerá. Ja som zadané dievča a tiež sa otočím. Za pekným dievčaťom, alebo príťažlivým chalanom. Nemám pritom pocit, že by som robila niečo zlé. Tiež sa predsa otočím za rozkošným psom a slintám na pekným koláčom.
Chlapec sa pozerá, pretože mu to príde esteticky pekné. Hotovo. Nemyslím, že mu obzretie za dievčaťom nejakým spôsobom nahradí teba.
Fakt, že ťa ľúbi neznamená, že sa bude už vždy pozerať len na teba...
Som si pozrel tvoju byvalu temu a tam plieskal tvoj frajer kamošky po zadkoch teraz si zadky pozera na FB a vonku.. ta nemôžeš byť rada že si ich už len pozera a neplieska ich?
ne ze by som si nekukol pecko, ale lajkovanie a obzeranie takych stranok a vobec sporo odetych zenskych a slintanie nad tym sa mi zda maximalne detinske a nezree
@najni beriem že podľa niektorých to je normálne, do istej mieri... ale tento tvoj mi príde že ... ani neviem ako to opísať, asi to zhrniem do jedného slova, idiot. Neváži si ťa ak to robí ešte aj okato pred tebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ako žiadna ešte neuspela s vystupmi " lúbiš ma nikoho ineho nepotrebuješ, nelúbi sa mi keď sa kukáš inam" tak mu začneš len liezť na nervy a pošle ťa kade lahšie
akože nie je mi veľmi sympatické keď sa niekto dáva do skupín so stupídnymi názvami, akože "prdelky a sedlinky" a "brunety jsou sexy" ale tak no booooooože
Pozri si aj ty nejakých pekných chlapov a jeho obzeranie žien ber s nadhľadom... Kým ich neobchytkáva a nebalí, je to ok
Stačí?
a pridavat sa este do takych skupin na FB.. to znamena, ze to ten chlapec doslova vyhladava. viem este pochopit, keby bol v 1-2 takych skupinach, ale nemam pochopenie pre tych, co to zamerne vyhladavaju.
ja sa vzdy snazim, aby som bola jednym z "naj kuskov", ake su v danu chvilu na ulici a zabera to. potom sa nestiha obzerat po inych, lebo musi pohladom odhanat vsetkych, co pozoruju mna. a ani mi nevadi, ked pozera po inych, pokial ja dostanem viac muzskych pohladov, ako on rozda inym zenam
radsej nekomentujem..
inak aj mna to vytaca a este ked komentuje, ze aku ma ppc postavu atd...
ale inak vyser sa na nho..
asi mi je cudna taka ta potreba to zverejnovat, ze aha obzeram si hole zeny, ved nech si obzera kto chce co chce, ale da sa to aj sukromne....
@kail91 hmmm
ja sa tiež rád obzriem za inou holkou aj ked som zadaný.. ale robiť to v prítomnosti partnerky, je už blbé.. predsa keď mám pri sebe niekoho koho ľúbim, tak sa nepotrebujem obzerať za ostatnými
And so what...
A keď si z toho taká nesvoja, tak ho vyčerpaj dosť na to, aby ani masturbovať nezvládol.
Chlapec sa pozerá, pretože mu to príde esteticky pekné. Hotovo. Nemyslím, že mu obzretie za dievčaťom nejakým spôsobom nahradí teba.
Fakt, že ťa ľúbi neznamená, že sa bude už vždy pozerať len na teba...