Mňa by strašne zaujímalo,ako sa dá niekoho spoznať cez FB... cez pokec a tak pochopím,všetci ludia pokope + plocha a rpčky,profil a fotoalbumy,ale ako sa dá spoznať sa cez FB?
nie, nakoľko na pokeci ani na FB nie som.. ale ináč áno, našla som si výbornú kamarátku a kamaráta cez net...no neuprednostňujem toto internetové "spoznávanie" pred osobným...lebo cez net môžu ľudia klamať, lebo skresľovať, takže si človek neurobí reálny obraz o danej osobe...
asi dve kamarátstva...+ z toho jedného kamarátstva sa vykľul celkom pekný vzťah ale to bolo o inom... toho chlapca som poznala už pred tým zo školy, no na FB sme sa len viac spoznali a potom sme chodili vonku a tak.. ale nemám rada takéto zoznamovanie
Náhodou, pokec je skvelý...zoznámila som sa tam s mojim bývalým priateľom, s mojou metláckou bandou alkáčov (vymetáme spolu koncerty), s chovateľmi potkaníkov, s chalanom, ktorý mi zničil život.... a stále je tam kopec a kopec skvelých ľudí, ktorých chcem stretnúť aj naživo.... a aj častejšie!
Hej hej Ale skôr tak, že som niekoho poznala z videnia a sme sa lepšie spoznali cez net teda ak nerátam ľudí z birdz-u ktorí sú väčšinou z opačného konca Slovenska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Dá, dá
Ale raz mi napísalo aj jedno dievča. Už si píšeme štyri mesiace, dokonca sme spolu už aj volali a cez letné prázdniny dúfame, že sa stretneme !
a ešte dávnejšie som si písala s jedným chalanom rok aj pár mesiacov A teraz mi po 10 mesiacoch znova napísal