..alebo pustali donho vodu? my skoro kazdu hodinu
a v piatok jeden moj spoluziak,namocil tampon a hodil von oknom,tampon skoncil na stene druheho pavilova,ktory je daleko takych 15m
Náhodou... Bože... Naši majú 18 a tiež minule napúštali kondóm vodou... dávali to babám do peračníkov ako malí a tie výskali ako sprosté... Fakt... vrátili sme sa o pár rokov dozadu...
ale jasne, moji infantilni spoluziaci strasne radi lepili vlozky po oknach, resp. babam na chrbat... nafukovali kondomy na hlave... byvala spoluziacka tampon napchala do tocky a pustila vodu, kolko toho ten tampon zniesie... dalsim si utierala oci, ked jej tiekli slzy od smiechu... sprostucke deticky, co uz...
ano,ale ja nehovorim ze ja ja som to vsetko iba natacala monile z toho urobili balón a hadzali si to stale niekto iny donesie tampon alebo kondom uz aj odomna pytali a ja im,ze ked take surne,predavaju to v bufete
No, ale ešte na základnej... Teraz mám aspoň ako tak zodpovedných spolužiakov.. Kúpia- poriadne využijú.. Alebo maximálne nezodpovedných - ani nekupujú...
minulý rok keď spolužiačka mala pri sebe nejaké kondómy, sme boli len my dve spolu cez jednu hodinu v triede same...jeden vybrala, ja som ho nafúkla a zviazala na uzol...potom sme si ho hádzali jak balón
ja poznam ze jeden dal kondom pri medvedika...a pouzity a prisla k nemu navsteva a s malymi detmi...oni sa pytali ze co to je a on ze capicka pre plysoveho medveda a co bolo najhorsie mali ale 4 a nechal ich a s tym hrat....aspon tak som to pocula....
hm...nie, my sme to nerobili, ked sa raz spoluziak zdoveril nasej nekonvenčnej triednej, ze splachol kondom do zachoda sprdla ho a povedala mu, ze to radsej mohol vyuzit vo vzorkovnici ako vzorku latexu. a teraz pride to najlepsie....myslela to vazne!!
jj došli naši chalani s kondonmy a na hodine sme nemali učitela a to vytiahli no to bolo volačo neskutočne tak som sa nesmiala uz nwm kedy a došla naša triedna a smiala sa na tom snami konečne volačo na nu sa to nehodí ale super
my sme vo vlaku cestou z vyletu...akurat jak spoluziak hovoril: este sem pride triedna a uvidi tu tie kondomy..., sa rozleteli dvere, a tam stala ucitelka...nastastie sme ich stihli schovat..az na jeden, ktory ostal pred dverami...ale ucka si to nevsimla
A v siedmej triede sme dostavali na prirodopise tampony...chalani jeden strcili do POMARANCA!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Kondóm sa dá využiť aj prospešnejšie! ľudia v Afrike zdochýnajú na AIDS a vy tu takto plytváte s prezervatívmi!
ale k teme, nie nerobili sme nic take
Ja už len čakám, kedy sa u nás začnú ohadzovať použitými vložkami...
A v siedmej triede sme dostavali na prirodopise tampony...chalani jeden strcili do POMARANCA!!!!!!!