A podotázka:
ak áno, čo bolo potom? Ja som si bol istý, že to môže spôsobiť len ešte väčšiu nevoľnosť. (Pravdaze, ak by som mal teraz prehltnut zvratky, asi by sa mi hned spravilo nevolno, aj ked momentalne mi nevolno nie je - preto som bol presvedceny, ze to nemoze narobit dobrotu.) Naopak, podarilo sa mi to potlacit na dobrych niekolko minut, asi az desiatok minut.
Ako Karol vravi - ja prave nemam na mysli to take, ked sa ti po jedle trosku vráti - myslíš, že ideš grgnúť, ale pritom ti vyjde z hrdla trochu tráviacich šťiav alebo aj kúsok jedla. Myslím normálne proste regulérne dávenie, ktoré nasilu zastavíš v ústach a prehltneš. Súhlasim s antifu, ze je to nepochopitelne (vid @4 ) - ja som to zazil len raz.
Jasné, keď je toho príliš veľa, tak to zadržíš ústami, ale cez nos ti vytryskne potom už automaticky otváraš ústa, aby si sa nezadusil. Funguje to len vtedy, keď to ide z teba von postupne vo viacerých dávkach a teda prvú zachytíš a potom vložíš celé svoje majstrovstvo do toho, aby nevyšlo viac. Inak, nemusí sa to zdať, ale mbe sa to naposledy stalo už dooosť dávno
Iba tak bežne som si trochu "ublinkla do pusy" (častá hláška mojej spolubývajúcej), ale že by som prehltla normálne grcku, to nie ja keď mi začne byť čo len trochu zle tak sa idem hneď vygrcať nasilu, aby to na mňa neprišlo niekde kde je to nevhodné
To mi pripomenulo ako sme kedysi isli domov nocakom s kamaratkou a oproti nam sedelo dievca ktore bolo schopne celu tu 20 minutovu cestu udrzat plne usta grcky, nechapem ze som vtedy bola take odvazne dievca a zostala som tam sediet
Mne sa to stalo neraz cca pred 2-3 týždňami, v poslednej dobe, keď chodím na skúšky, tak pred školou sa ešte vyvraciam , akože seriózne. Jednak je to tým, že som nervózna, že nespím, nejem, nerobí mi dobre, keď si čítam v dopravných prostriedkoch a mám sklonenú hlavu ... tak som išla na skúšku, ráno som vypila trochu vody, vystúpila som z dopravného prostriedku a hneď ma naplo, ale až tak, že zvratky putovali do mojich úst, no očividne to bola len tá voda, čo som vypila a nebolo jej veľa, a na zastávke bolo kopec ľudí, tak som to prehltla, potom ma naplo ešte raz, zasa som to prehltla, nadýchala som sa čerstvého vzcuhu a napila vody a zvládla skúšku. No iné ráno pred skúškou som vypila asi pol litra vody a ešte aj taký energetický prášok rozpustený vo vode , už v električke mi bolo strašne nevoľno, vystúpila som a už som to nedokázala udržať a bolo toho strašne veľa a jak to prišlo do mojich úst ma naplo ešte viac a proste som to hodila na zastávke - tiež to bola len voda + bolo skoro ráno, nebolo veľa ľudí, ale myslím, že ma videla spolužiačka. Potom mi je na vracanie ešte celý deň po skúške a zviera mi hrdlo. Ale dneska som celú cestu cmúľala cukríky a pomohlo to, takže dneska som sa pred školou nevyvracala.
keď čítam @24 tak som si spomenul, že som raz podal hrdinský výkon a držal som to v ústach celkom dlho až kým som nenašiel príležitosť a miesto, kde to vypľuť
Ale ako sa to dá zadržať, ja absolútne nchpm, ako môžete maž grcku v ústach, keď vám je zle? Nemalo by už len z toho samotného vám byť 10 x viac zle? @24 & 29 ô____ô čo vám jebe, ľudia
Cestovanie plným autobusom po slovenských cestách so strašnou kocovinou...ale ustál som to ako pán bez ukvapnutia...a čuduj sa svete, potom mi už bolo dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Alebo dokonca 80, ked ratame aj thankyoua
ak áno, čo bolo potom? Ja som si bol istý, že to môže spôsobiť len ešte väčšiu nevoľnosť. (Pravdaze, ak by som mal teraz prehltnut zvratky, asi by sa mi hned spravilo nevolno, aj ked momentalne mi nevolno nie je - preto som bol presvedceny, ze to nemoze narobit dobrotu.) Naopak, podarilo sa mi to potlacit na dobrych niekolko minut, asi az desiatok minut.
VZDY SPITE NA BOKU! VZDY!
Ako Karol vravi - ja prave nemam na mysli to take, ked sa ti po jedle trosku vráti - myslíš, že ideš grgnúť, ale pritom ti vyjde z hrdla trochu tráviacich šťiav alebo aj kúsok jedla. Myslím normálne proste regulérne dávenie, ktoré nasilu zastavíš v ústach a prehltneš. Súhlasim s antifu, ze je to nepochopitelne (vid @4 ) - ja som to zazil len raz.
To mi pripomenulo ako sme kedysi isli domov nocakom s kamaratkou a oproti nam sedelo dievca ktore bolo schopne celu tu 20 minutovu cestu udrzat plne usta grcky, nechapem ze som vtedy bola take odvazne dievca a zostala som tam sediet
@24 & 29 ô____ô čo vám jebe, ľudia