zaujima ma, ci si myslite, ze existuju az taketo blbe nahody, ci je to telepatia alebo ako to nazvat...spomenula som si cez tyzden na velmi dobreho bratovho kamarata, ktoreho som uz dlhe roky nevidela (obaja uz su davno prec z domu). tomuto pripomenutiu t
mne sa to velakrat stalo, ale nie spojne so smrtou.. proste sp niekoho dddlhu dobu nevidela alebo tak a spomenula som si na toho cloveka a zrazu sme sa stretli nahodou niekde na ulici
@lucy92 to s tym stretnutim na ulici sa mi stava bezne, na to som si zvykla ...ale so smrtou mi to az take zaujimave nepride, skor mam z toho zly pocit...nemozem si ale spomenut, v aky den to bolo, ked som si nanho spomenula, ale mam taky silny tusak, ze to bolo presne v den jeho smrti...
@carmenita podla mna nie je potrebne to nejako detailne skumat alebo z toho mat zly pocit, take veci sa stavaju, je to s,utne ze umrel ale mne to strasidelne akosi nepride
2x ma v sne zosnulý člen rodiny na niečo upozornil z toho raz šlo možno o život iného člena rodiny...
Mama verí že to duch tej osoby sa ma snažil varovať
Inak sny sú strašne super lebo aj keď ten člen rodiny medzi nami v realite už nieje tak aspoň v snoch som ho veľa krát stretol.
vysvetlenie mám ... mám zosnovanú teoriu o vesmire ktoru som tu už neraz prezentoval ...
čiže absolutne všetko je predurčené ... tak ako aj čas tvojej spomienky na toho človeka ... beriem to tak že sme v takom neviditelnom časovači ktorý proste vyústi len v jednu možnosť a tá je predom určená a tvoj organizmus tieto informácie zachytáva ...
na druhej strane je tu možnosť že je to náhodný mechanizmus ktorému dávame len my zmysel ... čo znamená že je síce šanca 1 ku 100 000 že sa ti čosi také stane, ale proste sa to stalo ... ty si to vyložíš ako telepatiu, osud atd atd ... ale je to len možnosť ktorá sa stane, pravdepodobnosť ...
verím obom modelom súčasne s tým že pojem ,,náhodný,, nahrádzam takým pojom ktorý prezentuje vývoj a expanziu ktorá je síce predom definovaná ale neurčitá v konečnom dôsledku (vždy si to predstavím ako pristor a vesmír tak v tom netreba hladať nič konkrétne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Mama verí že to duch tej osoby sa ma snažil varovať
Inak sny sú strašne super lebo aj keď ten člen rodiny medzi nami v realite už nieje tak aspoň v snoch som ho veľa krát stretol.
čiže absolutne všetko je predurčené ... tak ako aj čas tvojej spomienky na toho človeka ... beriem to tak že sme v takom neviditelnom časovači ktorý proste vyústi len v jednu možnosť a tá je predom určená a tvoj organizmus tieto informácie zachytáva ...
na druhej strane je tu možnosť že je to náhodný mechanizmus ktorému dávame len my zmysel ... čo znamená že je síce šanca 1 ku 100 000 že sa ti čosi také stane, ale proste sa to stalo ... ty si to vyložíš ako telepatiu, osud atd atd ... ale je to len možnosť ktorá sa stane, pravdepodobnosť ...
verím obom modelom súčasne s tým že pojem ,,náhodný,, nahrádzam takým pojom ktorý prezentuje vývoj a expanziu ktorá je síce predom definovaná ale neurčitá v konečnom dôsledku (vždy si to predstavím ako pristor a vesmír tak v tom netreba hladať nič konkrétne)
stalo sa mi už vela krát toto inak hh