stava sa vam niekedy, ze si po dlhej dobe na niekoho spomeniete a zrazu ho stretnete? myslite si ze je to nahoda alebo tomu pripisujete nejaky vyznam?
mne celkom casto s toleranciou tak niekolkych dni, ale dnes sa mi stala taka haluz.. sla som z prace a s
stalo sa mi zopár krát že som napríklad nevidel 4 mesiace určitú osobu, a v noci sa mi s ňou snívalo a na druhý deň som ju stretol ako išla oproti mne po chodníku ... takto sa mi to stalo už zopár krát ...
vždy som si to vysvetloval tak že univerzum je poprepájané a každá jedna akrica a reakcia sa ,,nejako,, dá predom určiť nejakým matematickým postupom avšak je to tak zložitý proces že vedome sa naň nedá v dohladnej buducnosti prísť, avšak aj mozog a podvedomie je jeho súčasťou a ,,deje,, ktoré mali vyvrcholiť stretom s danou osobou, sa prejavili napríklad tým že sa mi o nej snívalo deň pred tým ... pretože napríklad situácia kedy som ju stretol mala dajme tomu označenie ,,x-2,, a posledné 4 mesiace tomu predchádzalo ,,x-0 ... x-0,1...x-0,2,, až po x-2 a to bola tá situácia,lenže moj mozog je tiež súčasť vesmíru a teda vníma ,,nejako,, tieto prepočty a teda ak dajme tomu situácia ,,x-2,, má pod skupinu B ... a situácia x-2 značí že osobu stretnem, tak môj mozog vníma že sa blíži situácia kedy do vzorca vnikne x-2 s podskupinou B a teda mi hodí do sna alebo ,,do života v podobe myšlienky,, to už je jedno v akej forme, obraz toho človeka ...a potom to budí ilúziu a pocit že si niečo priťahujete, že na niečo myslíte a ono sa to stane ...a pritom len podvedome čítate údaje z velkého katalógu ktorý vám tu informáciu podsunie ...
mne sa take nieco co by bolo o tom co hovoris stava nie s ludmi, lebo to s ludmi je cista nahoda. ale ked sme sa naucili v skole nieco nove, jak skoncilo vyucko, hned som to videla zrazu a predtym nie...
mne sa parkrat stalo, ze som sa zobudila a mala som pocit, ze ten a ten vyucujuci v skole dnes nebude, teda budem mat tu a tu hodinu volnu, a ono to fakt vyslo
inak neviem, ja rozmyslam nad vela ludmi vacsinou, to keby som ich mala vsetkych postretavat.. to sa mi nestava nastastie
áno, stáva sa... ale nie som si istý, že či to je náhoda, keď niekedy sa to stáva častejšie než by som čakal... podľa mňa to má nejaký hlbší význam, len presnejšie nevieme, že aký
To isté ako ked na niekoho myslíš a zavolá ti akurát. V jednom dokumente hovorili,že to je tým,že človek si zapamätá len ten "Wau efekt",že akurát na niekoho myslel a stretol ho/zavolal mu. Ale ,že denne X-krát myslíme na nejakých ludí a ani ich nestretneme/nezavolaju a to si mozog hned vyhodí z hlavy a pamatá si len tie veci,kedy sa to stane,čo je zanedbatelné % oproti tomu kedy sa to nestane. Čiže ano,náhoda
minule sme v škole kukali film a bol tam herec, ktorý sa riadne podobal na jedného nášho profesora, ktorý nás učil iba raz, v prvom, alebo druhom ročníku. Uvedomil som si, že neviem ako sa volal a že som ho odvtedy ani nevidel. Hneď po škole som šiel do kaufu a ako nakupujem snažím sa rozpomenúť na to jeho meno. Celý čas nad tým premýšľam. Potom prídem k pokladni a čaká predo mnou. Mi normálne padli sánky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vždy som si to vysvetloval tak že univerzum je poprepájané a každá jedna akrica a reakcia sa ,,nejako,, dá predom určiť nejakým matematickým postupom avšak je to tak zložitý proces že vedome sa naň nedá v dohladnej buducnosti prísť, avšak aj mozog a podvedomie je jeho súčasťou a ,,deje,, ktoré mali vyvrcholiť stretom s danou osobou, sa prejavili napríklad tým že sa mi o nej snívalo deň pred tým ... pretože napríklad situácia kedy som ju stretol mala dajme tomu označenie ,,x-2,, a posledné 4 mesiace tomu predchádzalo ,,x-0 ... x-0,1...x-0,2,, až po x-2 a to bola tá situácia,lenže moj mozog je tiež súčasť vesmíru a teda vníma ,,nejako,, tieto prepočty a teda ak dajme tomu situácia ,,x-2,, má pod skupinu B ... a situácia x-2 značí že osobu stretnem, tak môj mozog vníma že sa blíži situácia kedy do vzorca vnikne x-2 s podskupinou B a teda mi hodí do sna alebo ,,do života v podobe myšlienky,, to už je jedno v akej forme, obraz toho človeka ...a potom to budí ilúziu a pocit že si niečo priťahujete, že na niečo myslíte a ono sa to stane ...a pritom len podvedome čítate údaje z velkého katalógu ktorý vám tu informáciu podsunie ...
takto to v krátkosti vnímam hh
je to karma
inak neviem, ja rozmyslam nad vela ludmi vacsinou, to keby som ich mala vsetkych postretavat.. to sa mi nestava nastastie