Mám mladšieho brata má 19 rokov a keďže obaja študujeme na vyške tak nam rodicia prenajali byt. Byvame v ňom s bratom len my dvaja no mám taký problém, že braško chodí rád nahý po byte. Do sprchy sa nezamyká, keď vyjde zo sprchy tak si pri telke zo seba z
Už som mu to vravel asi 100 krat, ale on stale svoje, mne nevadi ked je v boxerkach a pozera telku, ja sa tiez nezaykam ked si idem prezliesť nohavice, ale vťdy mám na sebe slipy. Ale nahý chodiť nebudem ani keď som doma sam.
@17 no.. lebo ty tu poznáš všetkých asi osobne, pretože ty sa tu obúvaš do každého... ale mne to nevadí.. to je tvoj problém, že žiadna sebareflexia u teba nefunguje... s tym daleko nedojdes
to je taký problém, že ho musíš riešiť na internete? Hádam s tým nepôjdeš aj k psychológovi. Keď sa mu nedá dohovoriť, tak mu šupni dve tri mokrým uterákom po vajciach a nabudúce si rozmyslí
Keď u mňa bol kamarát s priateľkou tamadial behal v boxerkach.
Kamarát ho minue sfotil a dal na net. Dosť vtedy vyvádzal a teraz ked ten kamoš príde tak radšej braška pošlem preč, lebo by ho bol schopný zabiť, taký je na neho ...
ako ked je to brat, bratranec a pod, tak ja neviem, preco by ti to malo vadit... no a kamosom co ja viem, moze to byt divne... ale sak je doma... ked mu to tak vyhovuje...
Kamoši majú z toho srandu, minule keď prišli traja a videli ho v sprche tak sa dvaja vyzliekli a šli k nemu do sprchy. Chceli ho trocha zahanbiť, alebo neviem čo. A ten treti ich nakameroval a dali na youtube. Zase vyvadzal keď mu to ukazali, a chcel to vymazať no nechali sme to ešte nejaký čas tam nech sa chlapec zobudí.
Este asi pre pol rokom som mal taký problem aj ja s mojim bratom. Stale chodil po byte nahý, nevadilo mu ani ked som mal navstevu ja. Trvalo to asi 1,5 roka, až kým ma nevidel nahého on. Keď som bol v byte sam a brat mal prisť až večer šiel som do sprchy a nechal som otvorené dvere ale brat sa vratil domov skor a videl ma prvýkrát na adama. Vtedy s tým prestal, neviem prečo, ale moje nahe telo ho zastavilo. Možno sa teraz hanbí už predo mnou chodiť nahý lebo vie že ho mám väčšieho a boji sa že sa mu budem smiať, alebo ja neviem čo.
Už mi tiež napadlo, že sa vyzlečiem nech vidí aj on mňa, ale je mi to trápne pre bratom. Ja s nahotou nemám problém ked idem na plavaren, alebo kupko s kamaratmi, tak mi nevadí že ma vidia naheho.
povedal som mu to už niekoľkokrát. Ale o chvilu ma prist tak idem do sprchy a nechám otvorené dvere nech má vidí nahého keď príde domov, dúfam že potom už da pokoj.
nejaký ste divný O.o O.o O.o O.o nebudem všetkých linkovať,ale to ste ešte neboli v spoločnosti nahých ludí? spoločná sprcha niekde nič?
však mam piči kto je vedla mňa nahý,kludne v izbe kamoš nahý,po sprche... no chcel by som vás vidieť čo by ste robili napr. po treningu kde su spoločne sprchy.
sice ja sa nahy nepremavam,ale problem by mi to nerobilo.
@fakecocacolazero to co je za kokotny nazor? To mas to iste ako keby vsetky baby teraz museli nosit tangace lebo nohavicky su fuj. Tak sa priznaj. Co nosis ty?
No ja by som nemohol chodiť nahý po byte v ktorom býva ešte niekto, a asi by mi aj vadilo, keby tadiaľ sa niekto nahý premával a dával na obdiv svoje gule. Ešte možno tak v boxerkach by to nevadilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Tak si to chcel povedať?
A pár komentov vo fórach kde je človek anonymne registrovaný toho tiež dosť vypovie o osobnosti
Došli Ti slová keď už ma musíš ľutovať alebo čo?
Trošku trápne nie?
Mal by si najprv rozmýšľať nad tým čo chceš povedať keď sa plánuješ do niekoho obuť, a v druhom rade by si mal uvažovať o tom do koho sa chceš obuť.
A hlavne kvôli čomu sa chceš do niekoho obuť.
Kvôli vulgarizmom? a si načisto kokotný či čo ti je?
Ja by som ti vedel hodinu a pol nakladať o tom aký máš prijebaný avatar.
Aký by to malo zmysel?
Žiadny.
Aký má zmysel nakladať mi o mojich vulgarizmoch?
Odpoveď Ti už došla či si vážne kokot?
Pretože keď je niekto k veci, nevidím najmenší dôvod obuť sa doňho.
Kamarát ho minue sfotil a dal na net. Dosť vtedy vyvádzal a teraz ked ten kamoš príde tak radšej braška pošlem preč, lebo by ho bol schopný zabiť, taký je na neho ...
@fakecocacolazero a @wordsarejustdropsofrain
STOP slipom!! aspon od 18 rokov vyssie
však mam piči kto je vedla mňa nahý,kludne v izbe kamoš nahý,po sprche... no chcel by som vás vidieť čo by ste robili napr. po treningu kde su spoločne sprchy.
sice ja sa nahy nepremavam,ale problem by mi to nerobilo.
@vilo753 sa pyta a @jozo357 odpoveda
PS : aj ja nosim sllipy
No teraz k problemu ... co je na tom ?? Akoze jasne ze je to divne ale tak mu normalne vysvetli nech sa oblieka u seba v izbe ... a nech sa zamyka..
@trdelniiiq Choď radšej na ostro! Slipy fakt nie!
nech sa paci a fakt radsej na ostro ako v slipoch!
nemáte voľnú izbu?
Aspoň niekomu to nedojde ako "kokotský názor"
@kosmiklove hovorila som snád niečo na teba? Je to môj názor a nosím tangá. Proste slipy sú podľa mňa pre deti nie pre dospelých chlapov.