nevie niekto kolko ludi este ostalo na nahradnom termine co sa uskutocny v utorok ? kolko ludi moze mat uz prijimacky za sebou ?? tak som pocula ze je ich dokopy 950 tento rok
@michelleee je to lahke povedat ale ja sa tu stresujem ci ma zoberu ci nie nechcela by som cakat rok :/ je tato skola pre mna dolezita a velmi sa tam chcem dostat ale tak to vyzera ze do poslednej chvile nebudem mat klud lebo vzdy tak stojim ze aj je sanca ale nie 100% ista :/
@unknownboy hej tolko a teraz som momentalne na 196 mieste :/ a dobre by bolo vediet ze kolko ludi este caka na prijimacie lebo kym menej ludi je este tym mam viacej sanci ze sa tam dostanem
@unknownboy tak volala som do skoly ze zajtra uz nie su skusky na vseobecnu len na zubarinu ale este je tam ta nahradna a kto vie kolko ludi ide este vtedy ? o nej zavisis vsetko :/
@unknownboy to by bol fajn je este 23 volnych miest ale zajtra zavolam este skolu a opytam sa ked budem mat stastie tak mi to povedia ze priblizne kolko ty si robila teraz prijimacky ?
@eliska1234 765 a bol som v stredu 40, teraz som 60 mohol som mať 780, lenže som si našiel primitívne chyby za ktoré sa hanbím, ale je to fakt z nepozornosti a uponáhľanosti potom som sa tam hodinu a pol nudil a pozeral do stropu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
aj tak veľa ľudí nepôjde na zápis, takže sa to poposúva dosť!
kľud, oddychuj
tak či tak držím palce a dostaneš sa určite lebo plánovaný počet je 220 a veľa ľudí sa nezapíše
tak či tak, ak budeš myslieť na to, že ťa nezoberú, tak sa to aj stane, prestaň na to myslieť, začni myslieť inak a uvidíš, že tam budeš
držím palec
dobrú idem spať