Nejaký dobrý typ na nahrávacie štúdia v Bratislave, poprípade v Nitre? ... Najlepšie ak by mal niekto aj skúsenosti s konkrétnym štúdiom a nejak podrobnejšie ho rozobral... Systém, prístup ľudí kt. tam pracujú, ceny a pod.
@ravn5 nemas za co, ja som tam nahraval s otcovou kapelou 3 CDcka, a veru ked som tam bol prvy krat ako take deculo tak bolo dost zaujimave vidiet, aky profik tam sedi, a ze aj relativny zaciatocnik tam vie nahrat vynikajuce veci, pokial sa mu to aspon z casti sem tam podari... len samozrejme vtedy viac platis, ked ta necha zopakovat 4 takty asi 10 krat A ked ti povie, ze nevadi, dame este raz - a ty nemas ani sajn, co tam bolo zle
Ale aspon som videl, ako som sa zlepsil, ked som na posledy za pol dna natocil vsetky pesnicky (6) na saxafone aj klarinete...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
opýtaj sa radšej tam... a neviem ako slovenské, ale z českých určite >
» biotech-studio.com/...
S odstupom najprofesionalnejsie studio, v ktorom som bol, mily veduci ma taktiez najlepsie ucho, ktore poznam
» www.studioj.sk/...
Vďaka ešte raz za typ ..
Ale aspon som videl, ako som sa zlepsil, ked som na posledy za pol dna natocil vsetky pesnicky (6) na saxafone aj klarinete...