je to tak,ze mam chalana uz 9 mesiacov.lenze,je tu moj naj.kamos .moj chalan chodi na VS cize som s nim moc neni.vacsinu casu som s tym mojim kamaratom,lenze mam taky pocit ze z jeho strany je to tak,ze uz to nie je len kamaratsvo,ale drzi sa aby nic nepo
co ty vies citom nerozkazes...a travis s nim viac casu ako s frajerom tak je to dost pravdepodoben , ale to je len moja logicka uvaha...a mna osobne by to tiez stvalo a asi by som sa s tou babou kvoli tomu aj rozisiel...
v kazdom kamaratckom vztahu je sexualna pritazlivost....z jednej alebo duhej strany....mala by si sa so svojim kamaratom otvorene porozpravat a ak je tvoj naj.kamarat a potvrdi ti co si myslis ze citi tak vas vztah sa velmi zmeni...otvorenost v kazdom vztahu je velmi velmi narocna ale vysledok stoji zato ale nemyslim si ze ta ten tvoj kamarat miluje nieje to ta ,,,skutocna"laska....
presne.trav s nim menej casu ale skus mu to oznamit tak setrne,neni prijemne ked ti zrazu kamos povie ze sorry asisa nebudeme moct stretavat(ver mi,poznam to) proste mu povedz ze to tvojmu frajerovi vadi,ak je to naj kamos tak pochopi
ja som mala skor opacny problem a to ze moj najlepsi priatel chcel obmedzit nase stretnutia na minimum aby moj vtedajsi priatel neziarlil a mala som co robit aby som ho ukecala nech nevymysla
v tvojom pripade by som sa s tym naj kamosom porozpravala ze teda ako to je a aj obmedzila mnozstvo casu ktory s nim travis a travila co najviac casu s priatelom
neviem podla mna to nechaj tak... priatel by ta mal tolerovat, na druhej strane je tu to riziko, ze si to neuvedomis, a skoncis s kamosom. lebo vztahy na dialku... to je dost tazke udrzat
a zasa nechat kamosa tak, a nekamaratit sa s nim, je hovadina...
skus sa normalne porozpravat este raz s priatelom, vies, velmi sa necuduj, ked ta lubi, boji sa , ze ta strati
ja mam naj.kamosa a frajera v jednej osobe...hovorim frajerovi totaaaalne vsetko.ale je 1% veci,ktre mu nemozem povedat...a to hovorim jemu..napr.dnes som sa vratila z tenisu.som bola ja,ten.naj.kamos,jeho bracho s frajerkou..no parada bola...sranda vsetko.a oni vymyslaju ze aby sme sli spolu na bike este,hrat voley,basket a tak...ja strasne rada by som sla,ale ked sa to dozvie moj chalan..bude z toho smutny
az teraz som sa dostala k tejto diskusii, tak co, ako to dopadlo? to ma dost zaujima, lebo aj ja mam naj kamosa ktori mi je dost blizky a zaroven chalana. Dokonca ked som sa rozisla s byvalym, tak to bol prave on s kym som chcela travit co najviac casu a to bez toho, ze som bola do neho zalubena...naj. kamosa proste lubim, ale nie som do neho zamilovana a tak to vsetko okolo klape
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
v tvojom pripade by som sa s tym naj kamosom porozpravala ze teda ako to je a aj obmedzila mnozstvo casu ktory s nim travis a travila co najviac casu s priatelom
a zasa nechat kamosa tak, a nekamaratit sa s nim, je hovadina...
skus sa normalne porozpravat este raz s priatelom, vies, velmi sa necuduj, ked ta lubi, boji sa , ze ta strati
az teraz som sa dostala k tejto diskusii, tak co, ako to dopadlo? to ma dost zaujima, lebo aj ja mam naj kamosa ktori mi je dost blizky a zaroven chalana. Dokonca ked som sa rozisla s byvalym, tak to bol prave on s kym som chcela travit co najviac casu a to bez toho, ze som bola do neho zalubena...naj. kamosa proste lubim, ale nie som do neho zamilovana a tak to vsetko okolo klape