Už hrozne dlho mám jednu svoju najlepšiu kamarátku, vždy sme si všetko povedali, počúvali..ale v poslednom čase, skoro vždy počúvam len ja ju, už som je to aj koľkokrát povedala alebo aj zhúkla už, síce som veľmi kľudný človek že aby aj mna nechala hovo
mno tým bez urážky je bezpredmetné lebo si to vyslovila tak všetko je založené na konverzácii pokiaľ jej to nepovieš tak to nebude vedieť a bude to štvať iba teba .. musíš jej to nejako hm nežne ale účinne povedať
Rovno na rovinu povedat ty pica a odist. Ako i ked to je tvoja kamaratka. Ja som bol k mojim kamaratom vzdy uprimny a myslim si, ze si a za to aj vazia.
Taku kamaratku, to nie je kamaratka potrebuje len daku kacu (to si ty) ktora by ju pocuval a pouvala a to co rozpravas ty to jej je jedno. Lebo ona potrebuje byt pocuvana a nie pocuvat inych.
to potom asi naozaj nie je kamaratka ked ta ani k slovu nepusti...kamaratstvo je z velkej casti o dialogoch...taky monolog..sa moze aj stene doma vyrozpravat...
suhlasim s vyssie napisanym...povedz jej co si myslis
a myslite, ze som jej to uz nepovedala??keby len raz ale ona stale ..niekedy ma pocua ale...proste vidim ze ju to nezaujima...co uz s nou...dufam ze sa po case ked ja ju bujem tak ignorovat, tak si to uvedomi a buje ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Taku kamaratku, to nie je kamaratka potrebuje len daku kacu (to si ty) ktora by ju pocuval a pouvala a to co rozpravas ty to jej je jedno. Lebo ona potrebuje byt pocuvana a nie pocuvat inych.
suhlasim s vyssie napisanym...povedz jej co si myslis
Prave naopak