Potrebujem pomoc .. :/ Moja NAJkamoška je v "nemocnici" strašne sa o ňu bojím a neviem čo mám robiť nemôžme ju ani naštivovať pretože mi jej doktor povedala že to není vhodné ... vraj si tam poleží polroka a zamrmlal si po pod nos - ´´Ak sa vôbec prebud
Preco si napisala nemocnicu v uvodzovkach? Je tam teda ci nie? A neviem co chces vlastne pocut. To ti musi doktor povedat, ze ak je niekto pri cloveku co odpadne, tak je moznost rychlejsie zavolat pomoc? To je snad logicke, nie?
Kazdopadne. Kto to mohol predpokladat? Ani ty urcite nie. Chapem, ze mas vycitky svedomia, ale na tom co sa stalo uz nic nezmenis. Tak si nevycitaj nezmenitelne, ale sustred sa na to co je a bude. Kontaktuj sa s jej rodinou, mozno sa ti podari ju navstivit. Atd. I ked netusim co kamoske je, ta prognoza ktoru si sem napisala je prinajmensom cudna.
Ta nemocnica s úvodzovkami znamená niečo také že .. neviem to vysvetliť .. napríklad ked ti niekto povie že tvoja kamoška je v nemocnici je to také nečakané .. neviem to napísať
Vôbec to není tvoja vina .. Ty si predsa nemohla vedieť že sa jej to stane ... Acaci dám ti jednu radu proste povedz doktorovi nech ťa tam pustí že si jej NAJkamoška .... že ste boli ako rodina
neklad si to za vinu, nemala si to ako vedieť ... je mi lúto tvojej kamarátky avšak teraz môžeš len čakať a byť pri nej ak sa bude dať ... nič viac sa robiť nedá ... kedže je to také vážne :/
Tak určite to nie je tvoja vina, nikto nikdy nevie čo sa môže stať... A ja by som išla za jej rodičmi ak ich poznáš, resp. vieš kde býva. Spýtala by som sa čo sa presne stalo, či by si nemohla ísť s nimi keď pôjdu do nemocnice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale zaujima ma co je nemocnica s uvodzovkami
Kazdopadne. Kto to mohol predpokladat? Ani ty urcite nie. Chapem, ze mas vycitky svedomia, ale na tom co sa stalo uz nic nezmenis. Tak si nevycitaj nezmenitelne, ale sustred sa na to co je a bude. Kontaktuj sa s jej rodinou, mozno sa ti podari ju navstivit. Atd. I ked netusim co kamoske je, ta prognoza ktoru si sem napisala je prinajmensom cudna.
ale nemusí ťa k nej pustiť, pretože v niektorých prípadoch sú pripúšťaní len blízki rodinní príslušníci...