moja naj kamoska (mimka) sa skamosila s mojou "kamaratkou" (janou)...mimka na janu nadavala aka je rozmaznana a tak... teraz su take kamosky ze si myslim ze mimka chce byt s nou naj kamoska a nechce byt uz so mnou .... pytala somsa mimky ci je naj kamka
hm tusim asi v tvojom veku som mal podobny problem akurat ze vtedy skoro nikto nemal net...ja som mal tiez tak naj kamosa on sa zacal bavit s druhym ale postupne som sa k nim pridal aj ja a na toho byvaleho naj kamosa sme sa postupne vysrali s tym druhym s ktorym chcel byt moj byvaly naj kamos kamos...lol ked toto niekto vylusti...ale snazil som sa aby si to pochopila
nuz takze, mylsim si ze mimka nehra uplne cistu hru, takze by si sa fakt mala ododsobnit, vykaslat sa na nu a ked ju janka necha tak a dojde sa k tebe vyplakat tak ju posli do riti
Možno tá Jana nieje až taká zlá..možno má nejaké hodnoty alebo majú toho veľa spoločného tak s ňou je teraz viac ako s Tebou...takto to býva vždy s novými objavmi že s nimi chceme tráviť veľa času kým nás troška neomrzia...ak ste kamošky tak ste...a nerozpustíte to lebo ona si dovolila nájsť aj nejakú inú kamarátku..každý má na to právo...alebo chceš aby ti bola prilepená na zadku 24hodín denne?
...no mna by strasne zaujimalo ake maju problemy ti, ktori hovoria, ze tieto problemy su nepodstatne..a teraz v tom nieje ani naznak ironie ani nic podobne..len ma to tak zaujima...pokial teda nemaju zdrav.,rodinne alebo financ. problemy tak neviem... ..ved priatelstvo je dost dolezite, co by sme robili bez priatelov?bez nejakej opory?ved za kym ideme ked mame problemy? no predsa za naj priatelom..aspon ja teda celkom chapem zakladatelku diskusie..stalo sa to aj mne ze som prisla o naj priatelku, ale koli tomu, ze sme sa stahovali...teraz po 3 rokoch uz mam novu naj priatelku..a na tamtu uz som uplne zabudla...je to krute, ale je to tak ....bud najdes novych priatelov alebo po case sa s tebou mimka bude znovu bavit tak ako predtym...
@10 no aké problémy.. no momentálne nemám žiadne také veľké problémy ale nemala by som čas sa zaoberať takými hlúposťami.. pre mňa je teraz prvoradá škola a nič iné ma zatiaľ až tak veľmi netrápi ako to či som sa napr. rozhodla pre správnu školu... a aj to.. veď možno odíde do školy do iného mesta, na intrák.. s kamoškou sa nebude môcť stretávať často tak je pravdepodobné že si každá nájde niekoho iného
teraz sa tu sice trieskam o klavesnicu...ale kebyze vytiahnem nejaky detsky dennik,urcite to tam je.vyser setky tie NAJ-kamaratky....oni sa ti zacnu vtierkat sameee
to je to babske splietanie a klebetenie..----a predstav si,ze nekere kravy su take aj v 20-tke.....to je des
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@11 mno presne som na tom podobne
Hej, kto by sa už staral o priateľov, keĎ tu máme školu ...
to je to babske splietanie a klebetenie..----a predstav si,ze nekere kravy su take aj v 20-tke.....to je des