fííí Avantasia nemá ani jeden hlas.priomínam že Avantasia je projekt nie kapela.A ja mám rada prvé dva albumy Arch Enemy mám dosť rada majú perfektný zvuk Inak nič s tade už nepočúvam.
hm...Machine Head...Atreyu...Caliban...hlasujem za Amon, z tých možností k nim mám najbližšie...a Puddle Of Mud mi nepripadá ako metal, no...keď už, tak rock...bré ráno...
@Falloutgirl267 si sa ale statočne strápnila touto anketou
-metal je tak rozmanitý, že nemožno hovoriť o nejakej najlepšej metalovej skupine
-puddle of mud považuješ za metal?
-ako ťa napadlo dať do výberu toto: Mysterious Eclipse ?
-ako dlho počúvaš trieskanice? 4 týždne?
anketa jak pome v zime na jahody kazdy ma rad svoj styl metalu....a niektory ako ja nemaju oblubenu kapelu...oblubenyu kapelu napr. podla nalady ta to hej
no výber je úplne na hovno, Puddle of mud nie je vôbec metal, to sa za metal už pomaly pokladá všetko čo má rinčavejšie gitary a agresívnejší hlas! z týchto na výber je najlepšia kapela SLAYER, pretože SLAYER je SLAYER a to znamená stávku na istotu Potom ešte Cradle of filth, trochu Metallica (aj keď väčšina hlasujúcich zjavne nepozná nič iné ako toto) a zvyšok sa ma netýka.
No, tuto temu zakladal nejaky fanusik Mysterious Eclipse zahlasoval som za Arch Enemy, aj ked si myslim, ze je vela lepsich kapiel ako bolo v tejto ankete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale moj osobny favorit je the calling
-metal je tak rozmanitý, že nemožno hovoriť o nejakej najlepšej metalovej skupine
-puddle of mud považuješ za metal?
-ako ťa napadlo dať do výberu toto: Mysterious Eclipse ?
-ako dlho počúvaš trieskanice? 4 týždne?