Predstavte si teraz pre zmenu partnera, akého by ste v živote nechceli mať...Aké charakterové a povahové vlastnosti by nemal v žiadnom prípade "obsahovať"? Alebo aké vzhľadové črty (ak vám na tom záleží) by nemal mať?
Noo... prehnane milý- taký ňuňko- že čo ja poviem, on spraví... Určite by som nezniesla vedľa seba nejakého emáka, punkera, metalistu, prívrženca nejakej sekty, hnutia alebo nejakého čudného náboženstva(že šintuista alebo moslim) A nemal by byť naximálne tupý... A promiskuitný... A nemal by mať žiadnu chorobu- myslím takú, ktorá sa dá prenášať... Aaa je toho spústa....
Najneideálnejší: sprostý(nízke IQ), nudný, bez vlastného názoru na vec, strašne citlivý na svoje telo, klamár, nechápavý, tichý, tvrdohlavý, bojazlivý, ľahostajný voči problémom, urážlivý, nespoľahlivý, agresívny, egoistický... no fuj takého poznať tak ma šlahne z neho
keby bol ako moj otec.....alebo keby bol egoistický, namyslený, netolerantý, kritický na všetko okrem seba, hlúpy...a keby sme si nemali čo povedať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tú priam nenávidím, a je všade.
- preafektovanosť
- sebeckosť
- neúprimnosť
- namyslenosť
- nízke IQ
- sklony ku kurveniu sa
- bez tolerancie
snáď som na nič nezabudol
a výzorovo? no buď úplne zanedbaný, čo sprchu ešte nevidel, alebo potom nagélovaný cassanova s náušničkou v uchu typu ronaldo :-!
@Zemlofka to asi vystihla najlepsie