tenis je super sport pokial to clovek nezacne brat az prilis vazne potom to je len stres. ale pocit pri vitaznom udere ze uzasny! ale este lepsi pocit mam pri snowboardingu ked sa mi podari nejaky pekny dobry skok
Najlepší je orientačný beh. Ten pocit bežať prírodou je na nezaplatenie a ešte keď spoznáš tých super ľudí okolo tohto športu tak si našiel svoj zmysel života. A víťazstvo je ako čerešnička na torte, lebo víťazom je každý, kto si to na trati užije a tá čokoládka pre víťaza sa aj tak nakonci rozdelí medzi súpermi.
Takže plávanie: pocit z víťazstva taký no neidentifikovateľný pocit
tenis: suprový pocit po dobrom údere
tímové loptové hry (basket, hádzaná) radosť a sranda lebo keď sa skupina teší tak je to, to naj!
gymnastika: super pocit keď sa v tom super kostýme postavím na stupienok víťazov (som zástupca ) a je to tiež super tanec, ale aj drina, no v tíme je to fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak plavanie doteraz si jebem hlavu o stenu ze som s tym prestala
aj tenis je fajn
aj zumba je fajn ked mas dobru cvicitelku
basketbal som hráva aj ligu bavilo ma to skončil som z mojej koko.ini
hádzaná hrávam doteraz aj keď už iba pasívne
americký futbal hrávam aktívne ( ale momentálne má klub problémy tak máme pauzu )
tenis: suprový pocit po dobrom údere
tímové loptové hry (basket, hádzaná) radosť a sranda lebo keď sa skupina teší tak je to, to naj!
gymnastika: super pocit keď sa v tom super kostýme postavím na stupienok víťazov (som zástupca ) a je to tiež super tanec, ale aj drina, no v tíme je to fajn