Ja som minule pozeral nejakú sútaž na MTV kde predvádzali na BMX-kách také kúsky že mi až sánka padala. Mám plý rešpekt pred vami čo to s byciklami viete!!
To v Malackach mame takychto machrov? Skoda, ze ich nepoznam Heh, super sa na to pozera, ale urcite by som to neskusal, ja s mojim stastim by som bol dolamany po prvom pokuse o nejaky trik
13. moj clowek waaaa je prejaw pocitow a ne hamba no a este je fajinowe to no jak sa to wola dpc jhaaj už fim to jak de skuter a wzadu je take nefim co priwiazane a on je na takej doske a robi tam triky no to sa mi rata..
ako tak pozeram tak su tu asi dvaja ludia ktori o tom vedia troskuviac(takzvany,rubyrod)...aa ostatny su len "divaci" ..ale vsak v pohode...ja osobne sa uz nejaku tu dobu bikovaniu venujem a podla mna stoja za uznanie take triky ako doble backflip na bmx, alebo 720tka...pripadne veci ako backflip-tailflip...
ale inak je to vsetko iba o prekonani strachu a trochu cviku...aj ked samozrejme urcite tym nechcem povedat ze je to lahke ...ja zatial zvladam len zakladne veci ako tabletop, no foot, no hand a tak, ale rozhodne je to uzasne odreagovanie...
for all bikerz: No pain no fun ...
P.s H(downhill) je tiez dobra pecka...ked si stiahnete a pozriete ktorykolvek diel new world desorder(mozte si aj na youtube pozret nejake kratsie videa z toho) tak az zastava rozum nad tym ked nietko da 20metrovy drop...to su uz iny maniaci
Videl som už na živo hocijaké triky, ja síce zvládam zatiaľ max len nejakú 180, ale páčia sa mi triky ako hang 10, tailwhip, ...Netušil som, že Malackých bikerov budú poznať aj na birdze Tiež som z MA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Majú tam aj U-rampu no super
(tá 9. to naskočilo samo)
a bikeri? asi freestyle, skakanie ponad auta, ludi, bedne
tailwhip
ale inak je to vsetko iba o prekonani strachu a trochu cviku...aj ked samozrejme urcite tym nechcem povedat ze je to lahke ...ja zatial zvladam len zakladne veci ako tabletop, no foot, no hand a tak, ale rozhodne je to uzasne odreagovanie...
for all bikerz: No pain no fun ...
P.s H(downhill) je tiez dobra pecka...ked si stiahnete a pozriete ktorykolvek diel new world desorder(mozte si aj na youtube pozret nejake kratsie videa z toho) tak az zastava rozum nad tym ked nietko da 20metrovy drop...to su uz iny maniaci
nepísal som náhodou o tebe