ja si neviem predstavit, ze by som nemohol modelarcit.. ze by ma nebavila astronomia, ze by mi nedosiel teleskop, na ktory sa uz tak tesim taktiez tie tury.. a keby som nemal nos, bolo by to cudne, nebolo by kde sparat..
ja si neviem predstaviť život ...asi bez tréningov, a bez svojich vražedných pohľadov.... vraj ich hádžem dosť často na nič netušiacich ľudí.... naa tak ale ja si to neuvedomujem ale, už to ku mne patrí
gitarky, husle, klavir, hudba vseobecne, kreslenie, priroda, PRIATELIA... TO su veci, ktorych by som sa asi skutocne vzdavala velmi nerada. Aspon pre teraz.
ja by som nevidela v zivote zmysel bez chvilky samoty, ukludnujucich tichych prechadzok a dlheho premyslania pred spanim napriklad a potom samozrejme klasika ako hudba, filmy, umenie, ludia... a momentalne by mi dost chybala asi aj flaska baileysu z vianoc, z ktorej si pravidelne chodim uchlipkavat
- hudba (počúvanie, bez toho si neviem predstaviť deň)
- hudba (hranie na gitare, aj keď už dva týždne som od nej násilne odlúčený (skúškové, intrák)
- hudba (hranie sa so zvukom - od náhravania cez strih, pridávanie efektov až po samotný mastering)
- hudba (produkcia na PC, aj keď som lenivé howado a neviem sa k ničomu dokopať)
- hudba (ozvučenie, DJing... to len tak totálne amatérsky, už je to roky čo som nehral, ale keď dačo treba odohrať a nemá to kto urobiť, rád sa toho ujmem
- písanie (článkov, úvah či diskusných príspevkov)
- hranie hier na PC (super odreagovanie, nech si vraví kto chce čo chce)
- šport (motosport : jazdenie či už v simulátoroch alebo v reále)
- šport (môžem aj stolný tenis či v lete futbal)
bavil ma aj strih videa ale to len tak príležitostne keď niečo treba...
ja si viem v pohode predstavit den bez zalub...sice by mi chybali, ale urcite nie tak, ako keby som nemala rodinu, priatelov....bez toho si neviem predstavit bezny den
@23 počítač a šport ? a tie ostatné si kde nechal ?? sorry ale pozerám, že tu rýpeš do každého čo nemá teleskop a nešpára sa v nose... každý sme nejakí a mňa moje záľuby napĺňajú. Keď máš s tým problém, tvoja vec. Keď očakávaš, že sa z pána veľkomožného teraz všetci pokakáme, ideš na to zlým spôsobom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
- hudba (počúvanie, bez toho si neviem predstaviť deň)
- hudba (hranie na gitare, aj keď už dva týždne som od nej násilne odlúčený (skúškové, intrák)
- hudba (hranie sa so zvukom - od náhravania cez strih, pridávanie efektov až po samotný mastering)
- hudba (produkcia na PC, aj keď som lenivé howado a neviem sa k ničomu dokopať)
- hudba (ozvučenie, DJing... to len tak totálne amatérsky, už je to roky čo som nehral, ale keď dačo treba odohrať a nemá to kto urobiť, rád sa toho ujmem
- písanie (článkov, úvah či diskusných príspevkov)
- hranie hier na PC (super odreagovanie, nech si vraví kto chce čo chce)
- šport (motosport : jazdenie či už v simulátoroch alebo v reále)
- šport (môžem aj stolný tenis či v lete futbal)
bavil ma aj strih videa ale to len tak príležitostne keď niečo treba...