Raz som išiel na koncert kapely Divokej Bill a mal som 2 lístky navyše. Chcel som ich predať dákym Čechom pred vstupom. Až potom, ako odmietli, mi došlo, že tí Česi boli práve kapela Divokej Bill
raz som si takto plaval v mori v silnom prude a zrazu vidim pred sebou hovno. ano, hovno. prud jak svina a zenie to hovno rovno na mna, tak ja sa otocim a plavem prec a to hovno furt za mnou . ano uzasna historka
nejak som sa ocitla v kupé vo vlaku s jednou hysterickou dôchodkyňou, jednou bezrukou dôchodkyňou, jednou slepou dôchodkyňou a českým nacionalistom, gayom
Keď ma skoro zrazil autobus, a o hodinu ked som nastupovala do busu mi hovorí autobusiar dávaj si pozor pred pol hodinou som skoro zrazil jedno dievča (mimochodom som medzi tým prezliekla)
sranduješ? posledné dni mám absurdností až až...fakt. aj tie najmenej pravdepodobné veci sú zrazu reálne.. len nie práve tie,ktoré by som chcela... tak plávajme ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
je to ako z reklamy
ja som absurdnosť sama o sebe, tak mlčím
@padres to bol len omyl ja ich inak poznám
@mielikki ale čo by si bola
@wewo njn, cock of the year
inak neviem, musela by som porozmýšľať
a co ja viem..neviem..