v zime keď som prechádzala cez taký mierny kopček, som sa šmykla a skotúľala som sa do blata.. a jak som spadla, vypadla mi z oka šošovka stalo sa to asi pred dvomi rokmi, ale doteraz si všetci zo mňa robia srandu
asi som divna, ale nic take extremne si nepamatam. mozno som rozoberala s ludmi velmi nevhodne temy, ale inak nic zvlastne. ani som sa v takom stave s nikym nevyspala.
Hodil sa iba v ponozkach, kvôli rybárom do rybnika aby som z neho vytiahol flašu, ktorá im podľa nich vyplašila ryby, obháňal dílera s palicou, hajloval s náhodnými náckami na námestí, ošťal schody vo vchode, ošťal dvere nejakého kokota čo po mne hodil sáčok s vodou za to źe som mu blačal pod oknami, priložil si na riť žeravý uhol, sfúkol čiaru zo stola dosť strašidelne vyzerajúceho chlapíka, zobral sa o polnoci do lesa varit kotlikovy guláš, vykrikoval károviny o fete na silvestra na námestí, asi miliónkrát som bol akčný a chcel niekoho biť aj keď som nevedel stáť, detto s lízaním buchiet neznámym ženám, raz som si nasiel na balkone stolicku z podniku kde sme boli, pobil som sa s otcimom, rozdal hlavičky jednej partii chalanov a ďalšie ma nenapada, vyber si
vystupil som na troch zastavkach iducich po sebe a medzitym jak som cakal na dalsi spoj som tyckoval do kosa a kedze na tretej som uz nemal peniaze na dalsi listok isiel som stopom
Na Silvestra pred dvoma rokmi som si pri ohňostroji dala predsavzatie: ,,Od nového roku nefajčím a nenadávam !" ... ,,Baby, dáte si cigu?" ... ,,Kurva, daj !"
Pri opekačke som si na vlasy vykydala tú kilovú horčicu v kýbliku, (nechcite, ako to štípe v očiach...).
No a raz cez zimu sme vtrhli pri večernej omši do kostola (netuším prečo sme tam šli , akurát keď bolo to ticho a všetcia kľačali, zabachli sme s ohromujúcim rachotom za sebou dvere,no a tie pohľady tých ľudí, keď sme sa tam potácali a domáce z nás bolo cítiť na sto honov...to neprajem fakt nikomu
A môj pes sa zdrogoval z kamoškiných liekov na astmu, ktoré jej vypadli u mňa na dvore, zožral ich aj s tým plastovým obalom a tri dni nevyšiel z búdy
Ja som vypadla s auta(jeepu-chvala bohu stojaceho) a jasne ze práve vtedy robili cesty a ja som si pekne bachla na rozdbkany asfalt tvár a môj nos na to doplatil,nezlomil sa ,ale som ho mala neuveritelne oškretý.Toto sa stalo pred rokom a pól a odvtedy ked mi je teplo/ked sa červenám atd tak sa mi objavia na nose jazvy.
@micenzo hej, keď sme volali tej piči z východu hop a ešte keď som sa predstavil ako Voloďa, tomu čurákovi z Tisovca poľsko-ruský dialekt so slovami "ty jest kokotem"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale zväčša sa na druhý deň chytám za hlavu čo všetko som vykecala.
ale inak si nepamatam ci nieco zvlastne vyvadzam.. ked idem s chalanmi po zapase do mesta tak spievame na cele mesto
to som nemohla prejsť mlčaním toto ..
.. bezvedomie asi a zvyšok večera s tým spojený
Pri opekačke som si na vlasy vykydala tú kilovú horčicu v kýbliku, (nechcite, ako to štípe v očiach...).
No a raz cez zimu sme vtrhli pri večernej omši do kostola (netuším prečo sme tam šli , akurát keď bolo to ticho a všetcia kľačali, zabachli sme s ohromujúcim rachotom za sebou dvere,no a tie pohľady tých ľudí, keď sme sa tam potácali a domáce z nás bolo cítiť na sto honov...to neprajem fakt nikomu
A môj pes sa zdrogoval z kamoškiných liekov na astmu, ktoré jej vypadli u mňa na dvore, zožral ich aj s tým plastovým obalom a tri dni nevyšiel z búdy
-volal som random ľuďom, ktorých čísla ma napadli a predstavil som sa ako páter Pio
-pozval som partiu neznámych ľudí na pivo
-keď sa ma mama raz pýtala, prečo som ožratý, tak som povedal "A čo je teba do toho, dievčatko?"
-raz som stratil mobil a dobehol som za PMJčkármi s plačom, že som stratil telefón s androidom
-ovracal som totálne celú posteľ
-hodil som sa do Chorvátskeho ramena (oblečený)
a ďalej už neviem