(Mám na mysli situáciu keď vám niekto volá a vy nedvíhate a potom sa stretnete a spýta sa prečo ste nedvíhali alebo niečo podobné)... ja osobne používam výhovorku tipu "nepočula som lebo mam tichý režim"
@vaper taku napr. som v škole zabudnem vypnúť alebo si neprajem aby sa ma matka každu chvilu ked mi zvoni mobil alebo pride sms pytala že kto je to .. to dá logiku a zase čo sa týka školy na druhy deň by som na to zas zabudla a bol by prúser
@n0win0u hej aj vtedy, keď som musela volať barkymu aby mi ťa dal a ja tak si povedal, že nech ťaháme do pičééééé! ale už víím, že keď sa hráš tak si mimo tento svet
U mňa si ľudia zvykli, že mi majú volať minimálne 5 krát keď niečo ozaj potrebujú pretože mám telefón večne vybitý, vždy ho niekde zabúdam, nedokážem ho nájsť v kabelke, mám tichý režim, ale spím či "spím" takže ja ho väčšinou zdvíham len vtedy keď naozaj viem, že mi bude niekto volať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
"prepáč, ale nechce sa mi s nikým hovoriť"
"prepáč, mala som tiché zvonenie"
"veď ale ja som nepočuulaaaaaaa (a)"/"neviem, kde mám mooooobiiiiil"
"zvonenie chcem, chcem zvonenie"
vlastne, to všetko je aj pravda
ale teraz ho mám rozbitý (teda, displej), tak ho používam len občas
ja zdvíham telefón vždy keď ho počujem....neriešim nič tak že to tomu človeku nedvihnem
.. ked to je niekto kto mi je vyslovene proti srsti tak mu ale poviem pravdu, tam nemá zmysel sa vyhovárať.
to býva celkom často aj pravda
mala som mobil zašitý v taške a všimla som si až o x hodín neskôr
a tak dookola zvyčajne vymýšľam výhovorky za pochodu, to je najlepšie