poslednú dobu sa mi začali páčiť nezvyčajné mená, ktoré sa mi cca pred polrokom totálne nepáčili a pri ich vyslovení som sa pekne smial, ale teraz su pre mňa "zaujímavé" napr. Serena, Gizela, Ushula ...
toto sú KRASNE mena oproti novodobym trendom-....ako sofia, sebastian, samuel, maximo, timothy, nikolas, kristian (navyse toto meno sa v anglictine cita rovnako ako krestan)
Ja poznám jednu Jozefínu@7 moja babka sa volá Apolónia a to je horšie ako Bernadeta. Mimochodom, tak sa volá moja bývalá spolužiačka. Ale najdivnešie mená majú rehoľníci. Chodím na cirkevné gymnázium, čiže niečo o tom viem . No a učí ma sestra Blažeja, ale poznám ešte brata Vavrinca, Hyacinta alebo sestru Jozefu.
osobne si myslim, ze cudne mena su ako "milenium" ci "fakundo" ci podobne kraviny podla hlupych juzanskych telenoviel, len preto lebo je to "in" i ked si myslim ze je to uplne "out"
toto su nahodou uplne normalne mena.. mozno su zriedkavejsie..ale i tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Aj tak také najzvláštnejšie je ezechiel
Keď to počujem predstavím si holku z Jožku, urastenú dievčinu s fúzikmi
Ale fakt bez urážky, to je len prvý dojem z mena
osobne si myslim, ze cudne mena su ako "milenium" ci "fakundo" ci podobne kraviny podla hlupych juzanskych telenoviel, len preto lebo je to "in" i ked si myslim ze je to uplne "out"
toto su nahodou uplne normalne mena.. mozno su zriedkavejsie..ale i tak..
lebo keď mu chcú hovoriť Miro,to mohol byť aj Miroslav...
a čo máte proti Bonifácovi???náhodou ja mám vtedy narodky...
Uvedené sú tiež strašné, Gizela, bŕŕ.Ale napríklad Servác je podľa celkom pekné meno.
a mne sa pacia mena Pankras, Servac a Bonifac...jedna notarka v Presove sa vola Hildegarda
A rodičia sa ešte stažujú, že im odmietli predať narodeninovú tortu pre ich decko s týmto menom. Jebnutý ľudia.