Ahojte, najde sa niekto kto by mi pomohol? Robim seminarku z chemie o bielkovinach. A absolutne netusim co by som mala napisat do uvodu. Uvod ma byt na celu 1 stranu. Chcela som napisat co su bielkoviny a potom robit rozdelenie,ale to by bolo blbe.
Nenas
@story Mne sa praveze vobec nezda blbe že by si napísala na uvod co su to bielkoviny , vsak uvod ma aj tak zacinat .
Ale ked tak silou mocou chces tak napíš na uvod toto
Bielkoviny patria neodmysliteľne medzi najdôležitejšie organické zlúčeniny. Stavebné bielkoviny tvoria telá všetkých organizmov. Bez funkčných bielkovín by v organizme neprebehla žiadna chemická reakcia.Potom tam napíš niečo o historii bielkovin kto ich vynasiel , ako ich vynasiel atdd a potom sa už naozaj pusti nato aby si popísali že čo to tie bielkoviny vobec su a potom ich rozdel atdd
A hned na zaciatku este povedz že vybrala som si temu bielkoviny lebo bielkoviny patria k najrozsirenejsim a najpotrebnejsim latkam , stretavame sa s nimi denne aj ked si to nemusime uvedomovat . a potom pod už nato že Bielkoviny patria neodmysliteľne medzi najdôležitejšie organické zlúčeniy..............
pomoz si sama ... @artusios ..vidis ? takto vyzera prejav mojho egoizmu
ale nie .. do uvodu by som dala vsetko tak zosiroka bielkoviny ze existuju aj sacharidy a blaa blaablaa a ze bielkoviny su vlastne ako nejake tehly a blaablaa ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale ked tak silou mocou chces tak napíš na uvod toto
Bielkoviny patria neodmysliteľne medzi najdôležitejšie organické zlúčeniny. Stavebné bielkoviny tvoria telá všetkých organizmov. Bez funkčných bielkovín by v organizme neprebehla žiadna chemická reakcia.Potom tam napíš niečo o historii bielkovin kto ich vynasiel , ako ich vynasiel atdd a potom sa už naozaj pusti nato aby si popísali že čo to tie bielkoviny vobec su a potom ich rozdel atdd
ale nie .. do uvodu by som dala vsetko tak zosiroka bielkoviny ze existuju aj sacharidy a blaa blaablaa a ze bielkoviny su vlastne ako nejake tehly a blaablaa ..
kebyže toto zacne vypravat tak sa jej tak skor vsetci pekne vysmeju .
(do uvodu by som dala vsetko tak zosiroka bielkoviny ze existuju aj sacharidy)
ona má robit projekt vylucne na bielkoviny a nie aj na sacharidy
Taktiez dakujem vsetkym velmi ste mi pomohli